© Redaktör Haber 2022

Seçimden Sonra Kabine mi Değişecek? Ticaret Bakanı Bolat’ın Affını İstediği İddiası Doğrumu?

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kabilesinde değişiklik yapılanacağına yönelik iddia Ankara Kulislerinde endişeye neden oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan ve iddiaları yalanlayan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “Kulis adı altında yapılan manipülatif haberlere itibar etmeyiniz.” açıklamasında bulundu.

 Ekonomi politikalarına ters söylem ve eylem kararlarının olduğu, özel işlerini aksattığından yakındığı öne sürülen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan görevden affını istediği iddia edildi.

İddialar Gerçek Değildir  

Konu ile ilgili olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, “Ticaret Bakanı Ömer Bolat Görevinden ayrılmak istedi ve talebini Cumhurbaşkanına iletti iddiası doğru değildir. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bakan Bolat’ın özel işlerini aksattığı için görevinden ayrılmak istediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik kulis adı altında yapılan manipülatif haberlere itibar etmeyiniz.” İfadeleri yer aldı.

Gazeteci Cem Küçük’te İddiaları Yalanladı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile babasının vefatı dolayısı ile konuştuğunu belirten Gazeteci Cem Küçük sosyal Medya hesabından Yaptığı açıklamada,” Ticaret Bakanı Bolat’ın kabileden affını istediği türündeki paylaşımların hepsi yalan. Ömer Bey 9 aydır 7/24 görevinin başında. Araba ve ev fiyatları düşmüş, ticaret yolunda giderken bu haberler tamamen uydurma. Üstelik Gümrüklerde Menşei değiştirilmiş ürünler ve kaçakçılara göz açtırılmadığı bir dönemde bu tür haberlerin kötü niyetli olduğu da açık.” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER