© Redaktör Haber 2022

Yalçın Topçu: Önümüzde ki 4 yılda kararlı mücadelemizle devam edeceğiz...

31Mart Yerel seçimlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın topçu "Türkiye;31 Mart 2024 seçimleriyle  silahlı ve siyasi bölücülerin provakasyonlarına rağmen yüksek demokrasinin güzel bir örneğini daha bütün dünyaya göstermiştir" dedi.

31Mart Yerel seçimlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın topçu "Türkiye;31 Mart 2024 seçimleriyle silahlı ve siyasi bölücülerin provakasyonlarına rağmen yüksek demokrasinin güzel bir örneğini daha bütün dünyaya göstermiştir" dedi. 

PROVAKSYONLARA RAĞMEN DEMOKRASİ ÖRNEĞİNİ DÜNYAYA GÖSTERDİK

Yalçın  Topçu şunları söyledi: “Türkiye;31 Mart 2024 seçimleriyle  silahlı ve siyasi bölücülerin provakasyonlarına rağmen yüksek demokrasinin güzel bir örneğini daha bütün dünyaya göstermiştir.Önümüzdeki dört yılda, devletimizin yönetim erki, yedi düvelin beslemesi silahlı ve siyasi piyonlarına karşı içerde ve dışarda verdiği karalı mücadeleyle ekonomik,sosyal,siyasi ve silahlı bölücü terör örgütlerinin kökünü kurutup,hamilerinin hayallerini de kabusa çevirecek insanlığı ‘Türkiye Yüzyılı’ ile mutlaka buluşturacaktır.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri için milletimiz tercihini yapmıştır sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun.”dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER