© Redaktör Haber 2022

Mansur Yavaş ve Hüseyin Can Güner'den Çankaya'da Gövde Gösterisi

31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerine saatler kala Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ve CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner; seçim kampanyası sürecinin finalini birlikte yaptı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi günü saat 18.oo itibariyle sona erdi. Seçim süreci çalışmalarını Mansur Yavaş; CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner ile noktaladı.

“Çankayalıların Sevgi Gösterisi”

Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ve CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner seçim yasakları öncesi Çankaya sokaklarında seçmenler bütünleşti. Kızılay, Tunalı Hilmi ve Bahçelievler gibi Çankayalıların yoğun vakit geçirdiği mevkilerde halkın yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Yavaş ve Güner sevgi gösterisinde bulunan kalabalığa karanfillerle karşılık verdi.

“CHP Çatısı Altında Birlikte”

Mansur Yavaş’la birlikte seçim turu öncesi Tunalı Hilmi Caddesinde; halkın coşkulu tezahüratları ve sevgi gösterisiyle karşılanan Can Güner seçim otobüsünün üzerine çıkarak halka seslendi. Hüseyin Can Güner ilgili ve heyecanlı kalabalığı selamlayarak; seçimlerde hem Çankaya’da, hem büyükşehirde, hem de belediye meclis üyeliği seçimlerinde CHP çatısının altında birleşmenin önemine dikkat çekti.

Halkın yoğun ilgi ve sevgisi nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda ilerlemekte güçlük çeken araçta Can Güner ve Yavaş’a Mansur beyin eşi Nurşen Yavaş da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER