© Redaktör Haber 2022

Veysel Tiryaki: 5 Yıl Aradan Sonra Dost Belediyecilik Anlayışıyla Geliyoruz

Ak Parti Altındağ Belediye Bakan Adayı Veysel Tiryaki, Ankara’da yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek 31 Mart seçimleri için yürüttükleri çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayarak başlayan Tiryaki, yaklaşan Ramazan Ayının da hayırlara vesile olmasına diledi.

5 Yıl aradan sonra yeniden yerel yönetici olarak aranızdayım dedi. Ankara’ya geldiği günden beri yaklaşık 20 yıldır Altındağ’da aynı evde oturduğunu dile getiren Veysel Tiryaki, Altındağ için Ankara’nın Başkenti dedi. Altındağ olmasa burada Başkent diyebileceğimiz hiçbir şey olmaz diyerek Altındağ’ın önemine vurgu yaptı.

Kent yönetimi Siyasi kavgaların ötesinde olmalı

Altındağ’ın Ankara için değerinin çok büyük olduğunu belirten Tiryaki, Altındağ için kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın ihtiyaçlarının belirlendiğini söyleyerek “Kısır siyasi kavgaların ötesinde kent yönetmeye yönelik projeleri ile fikirleri olan ve bunu uygulayabilecek yetenekleri, ekipleri ve kadroları olan insanların görev başında olması lazım” diyerek vatandaşlardan tüm adayları araştırıp yerel yöneticilerini dikkatli seçmelerini istedi.

Huzurlu ve mutlu bir Altındağ için Çalışacağız

Altındağ Belediye Başkanlığı görevi sürecinde; Altındağ’da birçok Kültür Merkezi oluşturarak bu merkezlerde özellikle kadınların eğitim almalarını ve istihdam etmelerini sağladıklarını dile getirerek bu hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Bu sayede zihin dönüşümünü sağladıklarını söyledi. Huzurlu ve sağlıklı bireylerin yaşadığı çocukların güvende ve mutlu olduğu bir Altındağ için çalışacaklarını dile getirerek: 24 saat çalışan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini söyledi. Altındağ’da sokak hayvanlarının önemli bir problem olduğunun altını çizen Tiryaki, öncellikle bu problemi çözmeye çalışacağını ifade etti.

Çalışırsanız zorluklar kolaylaşır

Tiryaki, yerel yönetici olmanın aynı zamanda ciddi bir sorumluluk olduğunu belirterek “İyi niyetle yola çıkarsanız yolda kalmazsınız. Çalışırsanız zorlukların ardından kolaylıklar gelir yolunuz açılır.” dedi. Burada bulunan en yaşlı kişi benim, bu yaşıma rağmen hizmet için buraya gelirken önümü kesmek isteyen hiç kimseye fırsat vermem şeklinde konuştu. Belediye Başkanı seçilirsem yeniden görüşürüz diyerek toplantıyı sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER