© Redaktör Haber 2022

Üretime Odaklı Altındağ Kent Çiftliği Projesi

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki; "Altındağ Kent Çiftliği üretime odaklanan bir tema projesidir"

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, amacı üretime teşvik etmek ve üretimi destekleyecek olan ‘Altındağ Kent Çiftliği Projesini’ bir tema projesi olarak niteledi. Altındağ Kent çiftliğinin çocuklar için de deneyimle alanı olacağını söyledi.

Proje kapsamında Altındağlılara sebze meyve ve süs bitkisi yetiştirme imkânı verilerek bu ürünlerin uygun fiyatlara satışı sağlanacak. Kent Çiftliği içinde sebze-meyve bahçeleri, süs bitki seraları, doğal ürün dükkânı, oturma dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları bulunacak.

Ekonomiye Katkı Çocuklara Deneyim Sağlayacak  

Veysel Tiryaki, projenin çok değerli olduğunun altını çizerek; Altındağlılarla birlikte hem üretim hem satış yapacaklarını belirtti. Bu projeyi Altındağ’a kazandıklarından çok mutlu olduğunu dile getiren Veysel Tiryaki, kurulacak olan kent çiftliği ile doğal meyve-sebze ve süs bitkisi üretimine odaklanacaklarını söyledi.

Kent Çiftliği projesinin Altındağ ekonomisine katkı sağlayacak olduğunu belirten Tiryaki, “Kent Çiftliğinin sadece Altındağ değil tüm Ankaralıların ziyaret edebileceği, ailecek aktivite yapabilecekleri bir alan” olduğunu dile getirdi. “Anne baba çocuğu ile ağaçtan meyveyi, topraktan sebzeyi kendi elleri ile toplayacak” diyen Tiryaki; bu çiftliğin şehirde yaşayan çocuklar içinde bir deneyimleme alanı olacağını sözlerine ekledi.

Farklı Projelerle Altındağ Sınıf Atlayacak

Altındağ’ı çok daha ileriye taşıyacaklarını söyleyen Tiryaki, şu açıklamalarda bulundu:

“Tüm insanların eşit şartlara ve koşullara sahip olduğu, modern evlerde, modern yaşamlar süren, çocukların kaliteli eğitimle buluştuğu, gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlar için daha güvenli ve huzurlu koşulların oluştuğu, yeni iş imkânlarının geliştirildiği, düşünce, mezhep, inanç, değer, memleket ayrımı yapılmadan herkesin mutlulukla yaşadığı, modern binaları, tesisleri, okulları, parkları, kültür sanat mekânları, spor merkezleri ve sosyal yaşam alanlarıyla Türkiye’ye örnek ve en önemlisi insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir Altındağ hedefi ile yeniden çıktık yola.”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER