© Redaktör Haber 2022

Turgut Altınok’tan Çiftçiye Müjde

Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Beypazarı'nda bulunan Turgut Altınok, Belediye çalışanlarının maaşlarına zam yapacaklarını, çiftçiye desteğe yüzde 500 artış yapacaklarının müjdesini verdi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Görev gelir gelmez Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapacağız. Hiçbir işçimizi işten çıkarmayacağız” dedi

Ankara’nın Beypazarı İlçesinde esnafı ziyaret eden Turgut Altınok, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Buradan vatandaşlara seslenen Altınok seçimi kazandıkları takdirde yapacakları çok olduğunu söyleyerek, “Hükümet imkanlarımızla beraber Beypazarı’mızı daha da güzelleştireceğiz. Beypazarı’na daha çok yerli ve yabancı turist gelecek, Kültür Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak restorasyon çalışmalarına devam edeceğiz. Tabii Beypazarı’nda sıkıntılarımız var. Tarıma ciddi destek vereceğiz. Beypazarı tarımsal olarak gelişmiş ilçelerimizin başında; ama çiftçimize vereceğimiz destekler saha çalışmaları, tohum ve gübre desteği, mazot desteği gibi desteklerimiz olacak. Biliyorsunuz 100 litrelik mazot desteği veriliyor, bunu 500 litreye çıkaracağız” ifadelerinde bulundu.

Su ve Kanalı Olmayan Hiçbir Köyümüz Kalmayacak

Beypazarı Belediye Başkanı AK Partili Tuncer Kaplan’ın çalışmalarına işaret eden Altınok, “Beypazarı’nda kimsenin ayağı çamura değmiyor Tuncer Başkan burada bu hizmetleri yapmış; fakat altyapısı olmayan, su ve kanalı olamayan bir tane köyümüz kalmayacak. Spor Tesisleri yapacağız, Voleybol Sahası yapacağız. Her köyden parklarda çalıştıracağız bir tane elaman alacağız. Ankara, dünyanın en değerli ülkesinin başkenti; fakat hâlâ suyu olmayan köylerimiz var. 78 tane köyümüz, mahallemiz var. 5 köyümüzün seçimden sonra yolu yapıldı. Burada ayrımcılık yapıldı. Biz ayrımcılık yapmayacağız. Oy versin vermesin bütün köylerin yollarını havaalanı gibi yapacağız. Seracılığı geliştireceğiz. Ankara kendi kendine yeten bir başkent olacağı gibi, kışın sebze ve meyveler Antalya’dan değil Ankara’dan gelecek. Belediye olarak teşvik, destek vereceğiz. Tarım Bakanlığımızla beraber Ankara’yı tarımın başkenti yapacağız” dedi.

İşçilerimiz Rahat Uyusunlar

Ankara Büyükşehir Belediyesinde ve Beypazarı Belediyesinde çalışan hiçbir işçinin, işten çıkarılmayacağının altını çizen Altınok, “Kimsenin rızkıyla oynamayacağız. Hiçbir işçimizi işten çıkarmayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi hiç zam yapmadı. Seçim gelirken de yüzde 70 zam yaptı. Belediye çalışanları diyor ki, ‘Biz böyle bir zam almadık’. Biz göreve gelince Ankara Büyükşehir de çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapacağız. İşçilerimiz rahat uyusunlar. Doğal gaz yardımını 500 liradan 1000 bin liraya çıkaracağız” şeklinde konuştu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER