© Redaktör Haber 2022

Turgut Altınok "Ankara'ya Yazık Edersiniz"

Turgut Altınok Gölbaşı ilçesinde konuşması sırasında Mansur Yavaş'a yüklendi...

AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan Adayı Altınok:"Ankara'ya yazık edersiniz" dedi

31 Mart yerel yönetim seçimleri yaklaşırken adayların seçim çalışmaları da hız kazandı. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Gölbaşı ilçesinde AK Parti ve MHP İlçe başkanlıklarını ziyaret etti. Altınok CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı işaret ederek"Ankara'yı yönetip tekrar talip olan , projesi ve vizyonu olmayan adama oy verirseniz Ankara'ya yazık edersiniz " diyerek Ankara için serzenişte bulundu.
Altınok konuşmasına şöyle devam etti:


Mansur Yavaş'ın Ankara'ya kazandırdiğı bir tane katma değer katacak hizmeti yok. Sattığı 3 milyar liralık gayrimenkul var. Şu anda Ankara'da kaldırımların bakımı bile yapılamıyor. Malesef kırılan mermerin, taşın tamirini yapamayan bir büyükşehir belediye yönetimi var diyerek eleştirilerini sürdürdü.
Altınok Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek için "Gölbaşı belediye başkanımız güzel bir tarih ve kültür çevre düzenlemesi yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanının 5 yılda yapamadığı travmayı da yaptı" diyerek "Şimdi birlik ve beraberlik içinde bu güzel hizmetleri devam ettireceğiz" şeklinde ifadelerde bulundu.


YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VAADİNDE BULUNDU
Turgut Altınok Gölbaşı-Bala ilçeleri arasında organize sanayi bölgesi kuracaklarını dile getirerek; daha önce valimiz ile görüştük. Sadece bir holdiginmizin kuracağı fabrikada 5 bin kişi çalışacak. Hem Bala'mız hem Gölbaşı 'mız için ciddi bir ekonomik yatırım olacak" diyerek müjde vermiş oldu...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER