© Redaktör Haber 2022

Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Ramazan Geleneğini Devam Ettiriyor

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Hüseyin Taklacı, her yıl tekrarlanan geleneksel iftar yemeğinin ardından mikrofonlarımıza değerlendirmelerde bulundu.

Birlik Beraberlik ve Ahilik Olgularını Unutturmuyoruz

Başkan taklacı; 2010 yılından bugüne yaklaşık 14 yıldır ramazan ayında bu programlarını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu programlar sayesinde esnafın bir araya gelerek, birlik beraberlik ve ahilik olgularını yeniden hatırladığını söyledi. Gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği buluşmasının, esnafın gücünün ortaya çıkmasını sağladığı için çok önemli olduğunu vurguladı.

Siteler Ankara’da Bir Markadır                                                                                                                                           

Hüseyin Taklacı, Sitelerin Ankara için bir marka olduğunun altını çizerek; ekonomiye de ciddi katkıda bulunduğunu söyledi. Sitelerde olmaktan, esnafımıza hizmet etmekten ve yanlarında olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Taklacı; Ankara’da görev alacak yerel yöneticilerden siteler için, yatırım beklediklerini dile getirerek destek istedi.

Örnek Bir Odayız

Başkan Hüseyin Taklacı, “Esnaflar ve Sanatkârlar Odasına bağlı 147 oda ve 100 bin civarında üyelerinin bulunduğunu söyleyerek; tüm üyelerimize gerekli ilgi ve alakayı gösteriyoruz. Örnek bir oda olarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER