© Redaktör Haber 2022

Mamak'ın 40. Yılında Mamak'a Değer Katanlar Ödül Töreni

Mamak'ın İlçe oluşunun 40. Yılında Mamak Belediyesi Tarafından düzenlenen 1. Mamak'a Değer Katanlar Ödül Töreni Musiki Muallim Mektebi'nde Gerçekleştirildi.

Mamak'ın İlçe oluşunun 40. Yılında Mamak Belediyesi Tarafından düzenlenen 1. Mamak'a Değer Katanlar Ödül Töreni Musiki Muallim Mektebi'nde Gerçekleştirildi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse mikrofonlarımıza konuştu. Duygu ve Düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi.

 

"Evet, öncelikle Mamak’ımızın kuruluşunun, 40. yılını kutluyorum. Güzel Mamak ilçemiz 1983 yılında kanunla beraber ilçemiz oldu, Çankaya'dan ayrılarak. Tabi doğuma büyüme Mamaklı olarak bizim için büyük bir gurur 40. yılına gelmiş olmamız. Bugüne kadar görev almış tüm belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, tüm meclis üyelerimize, belediyemizde ve ilimizde çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Ahirete intikal edenlere Allah'tan rahmet diliyoruz.

 

Güzel Mamak ilçemizin 40 yıl önceki halini biz biliyoruz. 40 yılda kabuk değiştirdi. 40 yılda çok daha modern, çok daha yaşanabilir bir ilçe haline geldi. Elhamdülillah bizimde 5. yılımız. 5. yılımız itibariyle de Mamak’ımıza 174 tane hizmet ve eser kazandırdık. Bu da bizim için büyük mutluluk emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Nice 40 yıllara diyoruz. Cumhuriyetimizin 100 yılı nice yüzyıllara diyoruz. Rabbim inşallah sağlıkla birlikte huzurla güzel Mamak’ımızın nice yıllarını kutlayalım istiyoruz inşallah teşekkür ediyoruz."

 

Esnaflara, Çiftçilere, Mamak’a Değer Katan Herkese Ödüller Verildi.

"Mamak’a değer katanlar üzerinde arkadaşlar çalışma yaptılar. Belli kategorilerde ödüllerimizi verdik. İnşallah her yıl bu ödüllerimizi artarak devam edecek. Mamak güzel Mamak olduysa 40 yılda böyle geliştiyse buna emek veren herkese ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. Çalıştılar, ödüllerini verdik. Yani bir iş yapmak ya da beraber onu taahhüt etmek ayrı bir şey. Bu anlamda onlara ödül vermekten dolayı da mutluluk duyuyoruz. Mesela en eski esnaflardan verdik, işte burada görev yapmış daha önceden.

 

İmam Hatip'te Hocalık yapmış, öğretmenlik yapmış, bu insan Mamak’ımıza pek çok güzel insan yetiştirdi. Hayırseverlerimiz var, iş adamlarımız var, onlara ödüllerini verdik. Tabi şöyle ilk ödül ilk ödül törenimiz olduğu için muhakkak eksiklerimiz olmuştur. Baştan da bunun affini istedik ki telafi edelim seneye daha güzelini yapalım. Yıllarda çok daha gelişerek inşallah Allah nasip ederse daha büyük ödüllerle inşallah Mamak’ımıza değer katanlara ödül vermeye devam edeceğiz."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER