© Redaktör Haber 2022

Keçiören'in Zaferi Olmaya Kararlı

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Av. Zafer Çoktan, Redaktör Haber ve Medya Ankara’nın ortak yayınında, gazeteci İbrahim Gökdemir ve Erdem Yeşer’in sorularını yanıtladı.

Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, programın başında; “İthal değilim değilim doğma büyüme Keçiören’li olarak, Keçiören’in evladıyım” dedi

Projelerini ‘Çoktan Planladık’ Mottosu ile Açıkladı

Av. Zafer Çoktan, Keçiören için yapacaklarını açıklarken; Keçiören’i çok iyi tanıdığını dolayısı ile bölgenin bütün eksikliklerini ve ihtiyaçlarını bildiğini dile getirdi. Seçim çalışmaları sürecinde gece gündüz çalışarak, bütün mahallelerde eksikleri ve ihtiyaçları belirlediklerini söyledi.

Daha Konforlu ve Daha Modern Bir Keçiören

Projelerini ayakları yere basan, çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile gerçekleştireceklerinin altını çizen Çoktan,  Keçiören’de öncelikli olarak; kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini ifade etti. Kentsel dönüşüm projesi ile Keçiören’i daha modern ve konforlu yaşam alanlarına kavuşturacaklarını vurguladı. Keçiören’de bulunan Pazar yerlerini sosyal donatı alanlarına dönüştürerek, yaşayan bir bölge olarak entegre hale getireceklerini söyledi.

Gençlere Eğitim Desteği

 Keçiören’in potansiyel genç bir nüfusa sahip olduğunun vurgulayarak; gençlere yatırım yapmanın gerekliliğini bildiklerini ve bunun içinde gençlerin eğitimlerine destek olacaklarını taahhüt etti. Keçiören’de 500 genci Avrupa’ya göndereceklerini ve bu projenin alt yapısını hazırladıklarını ifade etti.

Av. Zafer Çoktan, 7/24 kreş hizmeti projesi ile özellikle gece çalışan hanımların önemli bir ihtiyaçlarını karşılamış olacaklarını söyledi. 7/24 kreş hizmetine öncelikle hastane bölgelerinden başlayarak, ihtiyaç olan tüm bölgelerde yapacaklarını ifade etti.

Çoktan, Avrupa’da örnekleri olan geri dönüşüm projesini Keçiören’e de kazandırarak, çevre bilinci ve motivasyon sağlayacaklarının mesajını verdi.

Emekliler İçin ‘Vefahane Projesi’

Emekliler için çok önemli ve faydalı projelerinin olduğunu belirten Çoktan, emeklilerin sosyal tesislerden yüzde 50 indirim hakkına sahip olacaklarını söyledi. Emeklilere vefa borcunu ödeyebilmek için ‘Vefahane Projesini’ geliştirdiklerini dile getiren Çoktan, emeklilerin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği merkezler oluşturacaklarını ve bu merkezlerin yaşlılar ve çocuklar arasında bir köprü oluşturacağını planladıklarını anlattı.

Her Mahalleye Cep Kütüphanesi

Keçiören’in birçok ilden daha büyük bir ilçe olduğunu vurgulayarak; ilçede kültür sanat hizmetlerini arttıracaklarını söyledi. Bu bağlamda her mahalleye içinde eğitimli rehberlerin bulunduğu cep kütüphaneler yapacaklarının sözünü verdi. Keçiören’de spor tesisleri ve enstrüman kursları oluşturarak, vatandaşların ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlayacaklarını dile getirdi.   

5 Yıl İçinde Hayallerimizi Gerçekleştireceğiz

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan; “Keçiören sinema günleri, Keçiören Üniversitesi, Keçiören Spor Kulübü oluşturmanın en büyük hayalleri olduğunu ve nasip olursa 5 yılın sonunda birçoğunu gerçekleştirmiş olacaklarını” büyük bir heyecanla anlattı.

Av. Zafer Çoktan, saha çalışmalarını seçim gününe kadar aralıksız devam ettireceklerini dile getirerek; Keçiören’in yapmayı planladıkları tüm hizmetlere layık olduğunu söyledi.  

 

  

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER