© Redaktör Haber 2022

İkinci Ankapark Vakası Şereflikoçhisar'da çıktı...

Şereflikoçhisar AK Parti Belediye Başkan A.adayı Erkan Seyhan "Mansur Yavaş dağıttığı kalitesiz nohut tohumu ile çiftçilerin emeklerini ziyan etti. Melih Gökçek Başkanımızın yapmış olduğu su arıtma tesisini faaliyete geçirmeyerek çürümeye terk etti. Ankaparkın minyatürünü şereflikoçhisar'a yaptı" dedi.

Siyaset Gündemi programına katılan Ak Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkanı A.Adayı Erkan Seyhan, İbrahim Gökdemir ve Erdem Yeşer'in sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Şereflikoçhisar'a 5 yılda yaptığı hiç bir çalışma olmadığını belirten Erkan Seyhan tarımsal alanda yaptığı çalışmaların ise çiftçiye faydası değil, zararı olduğunu belirtti. Seyhan "Tarımsal yardımlar yapmaya çalıştılar. Çiftçilerimize nohut fidanı dağıttılar. Ne yazık ki dağıttıkları fidanlar kalitesiz fidan çıktı. Nohutlar güdük kaldı. Biçerdöver girip hasat yapamadı. Böyle olunca da Nohutlar çiftçilerimizin elinde kaldı. Çiftçinin 1 yıllık emeği boşa gitti" dedi.  

MANSUR YAVAŞ ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA ANKAPARK'IN MİNYATÜRÜNÜ YAPMIŞTIR

Erkan Seyhan ilginç bir iddiada bulunarak "Mansur Yavaş Şereflikoçhisar'da Ankaparkın minyatürünü yapmıştır. Şereflikoçhisarda Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek tarafından atık su arıtma tesisi yapıldı, bitme aşamasına geldi. Ancak Mansur Yavaş'ın becereksizliği nedeniyle hizmete açılmadı. Aynı Ankapark'ta olduğu gibi. 

 AK Parti ve Şereflikoçhisar'daki gençlik nasıldır? Siyasete nasıl bakar? sorusunu da cevaplayan Erkan Seyhan "Biz gençlerin siyaset arenalarında yer bulması Sayın Cumhurbaşkanımızın bizler olan güvenidir. Buradan Cumhurbaşkanıma çok teşekkür ediyorum. Gençler olarak bİz çok mutluyuz enerjimizi Cumhurbaşkanımızın davasına yansıtıyoruz." dedi.

6 senedir Şereflikoçhisar AK Parti ilçe başkanlığı yapan Erkan Seyhan yerel ve genel seçimlerde aldıkları başarıları da değerlendirerek "Bu başarının ilk sebebi, aziz ve şerefli hemşehrilerimizin 20 yılı aşkın süredir Cumhurbaşkanımıza olan inancıdır. Bizde teşkilatlar olarak Cumhurbaşkanımızın ifadelerini ve politikalarını vatandaşlarımıza anlatmakla yükümlüyüz. Bu şekilde başardığımıza inanıyorum." dedi. 

ŞEREFLİKOÇHİSAR'A HÜKÜMET YATIRIMLARI

Şereflikoçhisar'a Hükümet desteğini de anlatan Erkan Seyhan "Öncelikle Şereflikoçhisar doğalgaza kavuştu. En büyük sorunlardan biri olan su sorununu çözdük. Biz küçüklüğümüzde İlçenin belirli yerlerinde bulunan çeşmelerden su taşırdık. Şimdi tüm evlerde musluğu açtığınızda su var. Üniversite kazandırdık. Hastahane ve doktor sıkıntıları vardı çözüme kovuşturmaya çalıştık. Peçenek Barajının yapılmasıyla Şerefli Koçlar sulu tarımı tanıdılar. Böylece ürünlerinin verimi ve tonajı artmış oldu. Konut sorunlarını gidermeye halen devam ediyoruz." şeklinde konuştu. 

LİDERİMİZİ ÖRNEK ALDIM

"Genç yaşınıza rağmen teşkilatı hep diri tutmanızdaki en önemli etken nedir?" sorusuna "Önümüzde çok değerli bir liderimiz var. Hep liderimizi örenek aldım bunun en etkili sebep olduğunu düşünüyorum. Samimiyet, güvenilir olmak ve birlik ruhuyla hareket etmek diyebilirim..." 

 Belediye Başkanı olursanız projelerinizi belirlediniz mi sorusuna yanıt olarak "Projemiz tabiki hazır. Öz kaynak sorunumuzu çözüme kavuşturmak. Koçhisarı turizm cenneti haline getirmek. Çiftçilerin yüzünü güldürmek ve istihdam problemlerini çözmek diyebilirim. Henüz aday olmadığım için tüm projelerimi açıklayamıyorum." ifadelerini kullandı. 

Erkan Seyhan şöyle devam etti; 

KUCAKLAYICI BİR HİZMET ANLAYIŞI İLE GELİYORUZ

 "Vatandaşımıza hizmet noktasında kucaklayıcı olacağız. Tüm Şerefli Koçları kucaklayacağız. İnşallah Şerefli Koçlar 5. dönem Ak Parti Belediyeciliği ile tekrar devam edecek. Özlenen hasret kalınan Ankara Büyükşehir Belediyeciliği ile tanışacaktır" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER