© Redaktör Haber 2022

Hakan Han Özcan: Ankara'da Öndeyiz

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının her yıl gerçekleştirdiği iftar yemeğine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’da katıldı.

Başkan Özcan mikrofonlarımıza konuşarak 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için değerlendirmeler de bulundu

Konuşmasının başında, seçim çalışmalarının gayet güzel ilerlediğini ve ramazanın gelmesi ile birlikte çalışmalarının hızlanarak bereketlendiğini ifade etti.

Hakan Han Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un “saha insanı” olduğunu dile getirerek, gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kadın kolları, Gençlik kolları, Millet vekilleri olarak teşkilatımızın tüm unsurları ile gerek sahada gerekse televizyon programlarında olmak üzere, Hamd olsun güzel ve kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. “İlçelerimizde ve Büyükşehirde güzel bir sonuçla nihayete erdireceğiz ve başarı ile taçlandıracaklarını” söyledi.

Bilimsel veriler ve anket sonuçlarına göre Ankara’da önde olduklarını söyleyen başkan Özcan, adayımız açıklanmadan önce Mansur beyin karşısında kimse yokken yapılan anketlerle şimdiki anketler arasında fark olduğunun altını çizen Hakan Han Özcan, kendileri açısından  olumsuz bir tablonun olmadığını dile getirerek “Allah izin verirse vatandaşımızın Cumhur İttifakına güçlü bir destek vereceğine inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER