© Redaktör Haber 2022

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin’den Anlamlı Ziyaret

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, Mamak Güllüce’de köpek saldırısına uğrayan çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Ankara Mamak Güllüce caddesinde kursa giderken köpek saldırısına uğrayan çocukları evlerinde ziyaret eden Veli Gündüz Şahin; çocuklar için sokak güvenliğinin sağlanacağının sözünü verdi. 1 Nisan itibari ile böyle olayların bir daha yaşanmayacağını söyleyen Şahin, “Belediye Başkanı adayınız olarak, Ankara’ya bütün ilçelerin de yararlanabileceği en büyük hayvan yaşam alanını kuracağım. İçinde Veteriner hekimlerin olduğu alanlar tesis edeceğim. Önceliklerimden biri hayvanları kısırlaştırmak olacak. Böylece sokak hayvanları başı ve çocuklar için bir tehdit oluşturmayacak.

Çocuklarımızın Güvenliğini Sağlayacağız ve Hayvanlar İçin Güvenli Bir Yaşam Merkezi Oluşturacağız

Başkan adayı Şahin, Mamak Belediyesinin Kutludüğün’deki barınağını, “Böyle bir köpek barınağı olmaz. Suntalardan kulübe yapmışlar, o da yağmurdan ve kardan çürümüş.” diyerek eleştiren Veli Gündüz Şahin, “Hem çocuklarımızın güvenliğini sağlayacağız hem de hayvanları güvenli bir yaşam merkezine yerleştireceğiz. Bu da benim sözüm olsun.” dedi. “Bugün buraya oy istemek için değil, insani görevimizi yerine getirmek ve geçmiş olsun demek için geldik.”

Murat Köse’ye ‘Bir zahmet işini yap çağrısı’

Çocukların annesi Rabia Demirel, sosyal medya hesabından olaya tepkisini şu şekilde ifade etti:

“Ankara Mamak Güllüce caddesinde olan 32 adet başı boş köpeklerden birkaçı, on yaşımdaki kızımla arkadaşına kursa giderken saldırdı. Bu köpekleri hemen toplayın ya da ben annesi olarak gerekeni yapacağım. Size 22.00’e kadar süre veriyorum. Sorumsuz Murat Köse bir zahmet işini yap.” paylaşımında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER