© Redaktör Haber 2022

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş: Artık Ustalık Dönemine Geçiyoruz

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Redaktör Haber mikrofonlarına seçim sürecini ve çalışmalarını anlattı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Redaktör Haber mikrofonlarına seçim sürecini ve çalışmalarını anlattı.

Mevcut Çubuk Belediye Başkanı aynı zamanda yeni dönem için AK Parti’den aday gösterilen Baki Demirbaş, seçim çalışmaları kapsamında; Türk Kızılay’ının Çubuk şubesinin yemek dağıtım merkezinde bulundu. Türk Kızılay’ının yeleğini giyerek, Kızılay gönüllüleri ile birlikte halka yemek dağıttı.

Başkan Baki Demirbaş, “Türk Kızılay’ı ve hayırsever vatandaşların yardımı ile günlük 1500 kişilik yemek dağıtıldığını” söyleyerek; gönüllülere ve hayırsever vatandaşlara emeklerinden dolayı teşekkür etti. Çubuk Belediyesi olarak verilen hizmete destek olduklarının altını çizdi.

Baki Demirbaş, seçim çalışmalarını anlatırken vatandaşların güler yüzü ile karşılaştıklarını söyleyerek mutluluğunu ifade etti. Partisi tarafından ikinci kez aday gösterilerek Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Demirbaş, “bu durumun gerçekleşmesinde, Cumhurbaşkanımızın takdiri ve Milletvekillerimizin desteği, halkımızın bizleri sahiplenmesi etkili oldu” dedi.

15 yıldır ilçede siyasi görevler üstlenen Baki Demirbaş, Çubuk’ta her mahalleyi, her sokağı ve her esnafı yakından tanıdığını ifade ederek; “100 bin kişilik kocaman bir aile olduklarını” söyledi. Çubuk ilçesinde 5 yıldır tüm vatandaşları ayrım yapmadan kucaklayarak hizmet verdiklerini ve önümüzdeki 5 yıl için göreve talip olduklarını vurguladı.

İlçe halkının kendisine karşı gösterdikleri teveccühten, samimiyetten, güler yüzden, saygı ve hürmetten dolayı son derece memnun olduğunu ve bu durumun sorumluluğunu arttırdığını dile getiren Demirbaş, “artık ustalık dönemine geçiyoruz dolayısı ile vatandaşımızın bizden beklentisi de artacak.”

Demirbaş, Vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri güçlü destek ile Cumhurbaşkanımızdan aldığımız öğütle hizmet ve eser siyaseti yaparak, önümüzdeki 5 seneyi daha verimli geçirerek Çubuk İlçesine eşik atlatacağız şeklinde konuştu.    

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER