© Redaktör Haber 2022

"Büyük Atatürk koşusu" ve "Büyük Gazze Yürüyüşü"

Filistin'e destek amacı ile düzenlenecek olan, "Büyük Gazze Yürüyüşü" yarın Ankara'da düzenlenecek. Aynı gün Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü kutlaması yapılacak.

İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme tepki göstermek amacı ile düzenlenecek olan “Büyük Gazze Yürüyüşü” yarın Ankara’da düzenleniyor.

Yürüyüş ve miting, Akm metro İstasyonundan 13:30’ da yürüyüş ile başlayacak.

Filistin de yapılan insanlık suçuna dikkat çekmek için at arabası ile temsili yaralı ve cenaze taşınacak.

Gazze’de öldürülen meslektaşları için, sağlıkçı, avukat ve gazeteciler dayanışma ve tepki göstermek amacı ile mesleki kıyafetleri ile kortej de yer alacaklar.

Anadolu meydanında tamamlanacak olan yürüyüş, sanatçılar, gazeteciler ve konuşmacıların katılımcılara yapacağı konuşma ile miting olarak devam edecek.

‘Büyük Gazze Yürüyüşü’ ve Miting için kapanacak yollar

Anıt Caddesi ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü, Celal Bayar Bulvarından Kazım Karabekir Caddesine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesinden Celal Bayar Bulvarına bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Hipodrom Caddesinden Kazım Karabekir Caddesine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesinden Hipodrom Caddesine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, İstanbul Caddesinden Kazım Karabekir Caddesine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesinden İstanbul Caddesine bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, Kazım Karabekir Caddesi'nin İstanbul Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü araç trafiğine kapatılacak.

 

Aynı gün düzenlenecek olan Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104’ yıl dönümü için kutlama düzenlenecek.

88. Büyük Atatürk koşusu yarın saat 10:30’da Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayacak. Anıttepe Sporpark Caddesi’nde son bulacak  

 

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104’ yıl dönümü için yapılan koşu nedeni ile kapatılacak yollar

Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akdeniz Caddesi, Anıttepe Sporpark Caddesi güzergahındaki başlangıç ve varış noktaları ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak koşunun başlamasından 15 dakika önce araç trafiğine kapatılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER