© Redaktör Haber 2022

Ankara Tekrar Kültürün ve Sanatın Başkenti Olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen İkinci Kitap Günlerinin Açılışında; gençleri kitap okumaya teşvik etti. "Kitap okumak sizlere çok şey kazandıracak, Size yol ve rehber olacak" dedi

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen İkinci Kitap Günleri'nin açılışına katıldı.

Şehrin Kültürel Zenginlikleri Tekrar Canlanacak

"Ankara, tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak." diyen Altınok; Ankara’nın son beş yıldır sessizliğe gömüldüğü ve ıssız bir şehir haline geldiğini söyledi. Altınok; Ankara’nın geçmişte sanatın ve kültürün başkenti olduğunun altını çizdi. 2’inci Kitap Günlerinin açılışını gerçekleştirirken; Ankara’nın kültürel zenginliklerini canlandırmaya yönelik çabalarının sürdüğünü vurguladı. 

Seçimden Hemen Sonra Havalimanı Projesini Hayata Geçiriyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın vaat ettiği fuar merkezinin hâlâ tamamlanmadığını ifade ederken kendi projesi olan; havalimanı yolu metrosu projesinin hazır olduğunu ve 31 Mart’tan sonra hayata geçireceklerini söyledi. Altınok Ankara’nın ışıklarını yeniden yakacaklarını ve Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yapacakları projeleri anlatmaya devam edeceklerini söylerken şu ifadelere yer verdi:

31 Mart’ta Ankara’nın Işıklarını Yeniden Yakacağız

Havalimanı yolu metromuzun projesi hazır. “31 Mart’ta sönen Ankara’nın ışıklarını yeniden yakacağız” söyleminde bulunan Altınok, ''Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi, 24 saat çalışacak. Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız işleri gelip, anlatacağız. 31 Mart'tan sonra Çubuk, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Pursaklar, Altındağ, Keçiören, Etlik Şehir Hastanesi ve Ovacık’a kadar uzanan havalimanı metrosunu yapacağız.'' İfadeleri ile açılışı gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER