© Redaktör Haber 2022

Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi Miting Havasında Açıldı

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı Ankaralı vatandaşların yoğun katılımıyla miting havasında gerçekleştirildi

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına, Ankaralı vatandaşlar ve Altındağlılar yoğun bir ilgi ve katılım gösterdi. Açılışa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki katıldı. Turgut Altınok ve Veysel Tiryaki’ye sevgi gösterilerinin yapıldığı açılış etkinliği miting havasında gerçekleştirildi. Açılışta vatandaşlara seslenen adaylardan müjdeli haberler geldi.

Ankara’nın Altın Çağını Başlatacağız

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, emeklilere ayda 5 bin lira vadini tekrar dile getirirken, 400 lira olan et yardımını 2 bin 500 liraya çıkaracaklarını açıkladı.

Altındağ metro ve ihtiyaç olan mahallelere kentsel dönüşüm sözü veren Altınok, sosyal yardımlar konusunda dar gelirli ailelerin daima yanında olacaklarını dile getirdi ve Ankara’nın altın çağını getireceklerini söyledi.

Altındağlıların En Yakın Dostu Olmaya Geliyoruz

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, dost belediyecilik anlayışını belediyeye getireceklerini söyleyerek sözlerine başladı. “Köyde doğmuş ve büyümüş, devletimin bana sunduğu imkanlarla okumuş, meslek sahibi olmuş sizlerden biri olarak, sizlerin bir kardeşi olarak tüm hayatım boyunca tek gayem ülkeme, milletime, devletime güzel hizmet etmek oldu. Biz bunca yıldır sözlerimizle değil, eserlerimizle konuştuk, bundan sonra da böyle olacak inşallah”

Veysel Tiryaki “Bundan 20 yıl önce Altındağ’da gelecekten umudunu kesmiş insanlara yeniden hayal kurdurduklarını ve hayallerini gerçeğe dönüştürdüklerini söyleyerek, şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyerek devam etti.

Turgut Altınok ile Altındağ’ın toplu ulaşım konusundaki problemleri görüştüklerini ve problemleri hızla çözeceklerini dile getiren Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerde de çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını söyledi. Gençlere yönelik projelerinin olduğunu ve istihdam oluşturacak projeleri hayata geçireceklerini aktardı. Dar gelirli ailelerimizle, emeklilerimizle, engellilerimiz ve aileleri ile yakından ilgileneceklerinin altını çizen Tiryaki; dost belediyecilik uygulamalarımızla Altındağlıların en yakın dostu olmaya geliyoruz dedi.

Altındağ Benim Evim Sizler Ailem oldunuz

Vatandaşlardan yoğun sevgi gören Veysel Tiryaki 20 yıldır ailesi ile Altındağ’da oturduğunu söyleyerek; “Sizlerle kurduğum gönül bağını hiç unutmadım. Çünkü Altındağ benim evim, Altındağ benim yuvam oldu. Sizler de ailem oldunuz. Şimdi hayalleri, hedefleri, heyecanı olan, yeni ve daha güzel Altındağ için yeniden yollara düştük” ifadelerini kullandı.

 

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER