© Redaktör Haber 2022

Abdulkadir Aydoğan: Yenimahalle Yeni Bir Mahalle Olarak Tekrar Doğacak

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan, Redaktör Haber ve Medya Ankara’nın ortak canlı yayınında; gazeteci İbrahim Gökdemir’in ve Erdem Yeşer’in konuğu oldu.

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan, Redaktör Haber ve Medya Ankara’nın ortak canlı yayınında; gazeteci İbrahim Gökdemir’in ve Erdem Yeşer’in konuğu oldu.

Başkan Adayı Aydoğan, Yenimahalle’nin sorunlarına dikkat çekerek; Yenimahalle’nin yorgun bir yöneticisi olan, yorgun bir belediye olduğunu ifade etti.

Eksiklikleri Gidereceğiz

“Yenimahalle’nin sosyal donatılardan yoksun olduğunu, günümüzde hâlâ kütüphanesinin bulunmadığını, emekliler lokalinin olmadığını, Güzel Sanatlar lisesiden yoksun olduğunu üzülerek dile getiriyorum” dedi.

31 Mart’ta vatandaşların takdiri ve Allah’ın yardımı ile belediye başkanı olduğum andan itibaren; “Yenimahalle’nin yeni bir mahalle olarak tekrar doğması için, elimden gelen gayreti ortaya koyacağı” söyleyen Abdulkadir Aydoğan, yeni dönem için planladıkları projelerini açıkladı.

 Emanet Kutsaldır Bilinci

“Bu yola çıkarken, emanet kutsaldır bilinci ile hareket ederek Yenimahalleli hemşerilerimizin bana verdikleri emaneti belediyenin tüm imkânlarını kullanarak, halkıma sunacağım” diyerek; Yenimahalle sevdalısı olarak hizmet edeceğini söyledi.

Önceliğimiz Kentsel Dönüşümü Sağlamak ve Alt Yapıyı Güçlendirmek

Yenimahalle’nin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu dile getirerek; “Yeni dönemde hiçbir vatandaşı kırmadan, kentsel dönüşümü gerçekleştireceklerinin” müjdesini verdi. Kentsel dönüşümün ardından; bir başka önemli önceliği olan alt yapı sorununa dikkat çekerek, göreve geldiği Çevre Şehircilik Bakanlığından destek isteyerek, alt yapı sorununu çözümleyeceklerini söyledi.

Başkan Adayı Aydoğan, sıra dışı bir proje olan, ‘Bahçe Duvarı Projesi’ni anlattı:

İlçede bulunan tüm sitelerin çok bakımsız olduğunu hepsinin bahçe duvarlarının yenilenerek, güllerle donatılacağını dile getirdi.

Her Semte Kadınlar Lokali

Yeni dönem için projelerini açıklamaya devam eden Abdulkadir Aydoğan, kadınlara müjde vererek; “Her semtimize kadınlarımız için lokal sözü” veriyoruz dedi. Bu lokaller sayesinde kadınların sosyalleşme imkânı bulacağını dile getirerek; “Kadınlarımız sosyalleşirken çocuklarımızda uzman personel eşliğinde oyun oynama imkânı bulacak. Lokal içerisinde yüzme havuzu, spor salonu ve sinemanın bulunacağını da” söyledi.

Her Şey Sağlıklı Çocuklar ve Huzurlu Anneler İçin

Başkan adayı Aydoğan; Tüm çabamız sağlıklı çocuk, huzurlu anne, mutlu aile ve dolayısı ile mutlu toplum için olacak diyerek, ‘Yeni Çağında Yenidoğan Projesini’ söyle anlattı:

Yeni doğan bebeklere, bebek arabalarının kendileri tarafından verileceğini, ilk iki yıl kıyafetlerini vereceklerini, bebeklerin ilk iki yıl bebek bezlerini ve her ay süt yardımı yaparak ailelerin yanında olacaklarını ifade etti.

‘Özel Kreş ve Mola Evleri Projesi’ ile engelli evlatlarımızın fedakâr ailelerinin gözlerinin arkada kalmadan hayata katılabilmeleri için, çocuklarını rahatlıkla emanet edebilecekleri güvenli ortamlar oluşturarak, annelerin bir nebze yüzlerinin gülmesini sağlayacaklarının altını çizdi.

Yenimahalle Sevdalısı Olarak Hizmet Edeceğim

Yenimahalle’nin hızlı bir şekilde eski bir mahalleye dönüştüğünü ifade ederek; “Ben buna müsaade etmeyeceğim, yeni dönemde, Yenimahalle’nin yeni bir mahalle olarak doğması için tüm imkânların seferber edileceğini söyleyen Abdulkadir Aydoğan, “Tek derdim Yenimahalle, bir Yenimahalle sevdalısı olarak Yenimahalle’yi gerçek belediyecilik anlatışı ile yeniden yapılandırarak huzurlu bir Yenimahalle inşa edeceklerini dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER