© Redaktör Haber 2022

18 Mart Çanakkale Zaferi’ni gururla ve minnetle kutluyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Veli Gündüz Şahin, “Bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği mücadelenin destansı bir simgesidir” diyerek; 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı.

“Sevgili Hemşehrilerim, Bugün, tarihimizin en önemli dönemeçlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını gururla ve minnetle kutluyoruz. Bu büyük zafer, işgalcilere ve emperyalistlere karşı verilen ölüm kalım savaşının zaferidir. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği mücadelenin destansı bir simgesidir.

Çanakkale, vatan topraklarını korumak için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin azmi ve fedakârlığıyla yazılan bir destanıdır. Onların mücadelesi, bizlere bağımsızlık ve özgürlük sevdasının ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatır. Bugün, Çanakkale ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizim en kutsal görevlerimizden biridir. Bu vesileyle, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, vatan sevgisi ve milli birlik bilinciyle dolup taşan tüm Mamaklılar'a sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin kutlu olmasını dilerim.

Saygılarımla

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER