© Redaktör Haber 2022

1 Nisan'da Göreve Gelip Anahtarı Teslim Alacağız

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan, Redaktör Haber ve Medya Ankara ortak canlı yayınına katıldı. Programda projeleri hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Keçiören Belediye başkan adayı Zafer Çoktan, Redaktör Haber'de yayınlanan Siyaset Gündemi Programının konuğu oldu.

Yaklaşan 31 Mart yerel yönetim seçimleri için hazır olduklarını dile getiren Zafer Çoktan; 31 Mart'ta rekor oy oranıyla seçilerek 1 Nisan itibariyle göreve gelip anahtarı teslim alacaklarına inandıklarını söyledi. Seçimden yarışı kazanarak çıkacaklarının altını çizen Çoktan “biz seçim çalışmalarımızı Keçiören’i cadde cadde, sokak sokak dolaşarak eksikleri tespit ederek sür dürdürmeye gayret ettik. Projelerimizi insana, insanların gönlüne dokunarak, insanların günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik belirledik. Bu sayede nokta atışı tespit ve çözüm odaklı projeler geliştirdik” dedi.

Keçiören’i çok iyi tanımasının kendisi için pozitif bir katkı sağladığını şöyle açıkladı:

Keçiören’i çok iyi tanıyorum. Bu sebeple nerede ne eksik, hangi bölgenin hangi hizmete ihtiyacı var hepsini biliyorum. Dolayısı ile çözüm odaklı projeler geliştirirken Keçiören’i yakından tanıyor olmak benim için büyük avantaj oldu. Yıllardır ilçe teşkilatında farklı görevler üstlenmiş olmamdan dolayı beni zaten tanıyorlardı kendimi tanıtmak ve projelerimi anlatmak noktasında hiç sıkıntı çekmedim” diyerek açıkladı.

Yağmur suyunda faydalanmaya yönelik “Yağmuru Yakala projesini” anlatan Çoktan; “Ankara’da özellikle kamu binalarında başlayarak park ve bahçelerin sulanmasında çok yüksek faturalarla karşı karşıya kalıyoruz. Buradan hareketle pek çok Avrupa ülkesinde örnekleri olan Yağmur suyunu biriktirip, arıtıp hem enerji alanında hem de peyzajda kullanılmasını sağlayacak bir dönüşüm projesidir”  şeklinde ifade etti.

Bu projenin çok kıymetli olduğunu ve 10 yıl sonra kıymetinin daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

“2025 yılı gelmeden kazmayı vuracağız”

Zafer Çoktan; Keçiören’in özellikle belirli noktalarında en önemli problemin trafik sorunu olduğunu dile getirirken; “en öncelikli mevkilerden başlayarak trafik sorununu çözüme kavuşturacağız ”dedi.2025 yılı gelmeden birçok bölgede kazmayı vurarak trafik problemlerini ortadan kaldıracağız” açıklamasında bulundu.

Keçiören’in Vizyonunu Türkiye’nin Dışına Çıkaracak Projeler

 Programda birçok projesini anlatan Zafer Çoktan; son olarak “İnşallah halkımızın çok yüksek desteği ile 1 Nisan itibariyle hizmet kervanına kaldığımız yerden artırarak devam edeceğiz; Keçiören’i ilklerin gerçekleştirildiği, marka projelerin gerçekleştirildiği, Keçiören’in vizyonunun Türkiye dışına taşan büyük hizmetlerin yapıldığı bir döneme girdiğimizi tüm vatandaşlarımıza müjdeliyorum ve hepinizin duasına, ferasetine talibiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER