© Redaktör Haber 2022

Veysel Tiryaki’den ‘İnsan Odaklı Belediyecilik’ Anlayışıyla Yeni Hizmetler

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki daha yaşanılabilir, pırıl pırıl bir Altındağ için çok çalışacaklarını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde rakiplerini yüzde 47,26 oy oranı ile geride bırakarak, Altındağ Belediye Başkanı Olarak seçilen Dr. Veysel Tiryaki; mazbatasını alıp göreve geldiği ilk günden itibaren Ankara’nın kalbi olarak gördüğün Altındağ’da hummalı bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

Başkan Veysel Tiryaki evim olarak nitelediği Altındağ İlçesinde hizmet götürülmeyen mahalle kalmayacak düşüncesinden hareketle bölgenin her yerinde incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ediyor.

İlk olarak ‘Pırıl Pırıl Tertemiz Bir Altındağ’ diyerek; Altındağ’da büyük bir temizlik seferberliği başlatan Tiryaki’nin vatandaşlarla birlikte cadde ve sokaklarda çöp topladığı görüntüler başkanın ne kadar samimi olduğunu ortaya çıkardı.

Altındağ bölgesindeki bütün parkları gezerek, incelemelerde bulunan Veysel Tiryaki; park ve bahçelerin yenilenerek, çocuklara, yaşlılara, gençlere ve dezavantajlı gruplara daha iyi hizmet verebilecek; yem yeşil ve sabahlara kadar güvenle gezilebilen, bakımlı alanlar haline getirileceğini söyledi.

Çalışmaları kapsamında Altındağ bölgesindeki kurban satış alanında incelemelerde bulunan Tiryaki, kurban kesim alanının tadilat, onarım ve bakım çalışmalarını başlattıklarını ve kurban bayramına kadar hizmete hazır hale getirileceğini aktardı.

Veysel Tiryaki Altındağ bölgesinde bulunan Peçenek Mesire alanınında Fen İşleri ekibi ile incelemelerde bulunup, gerekli tespitleri yaptı. Peçenek Mesire alanının en kısa sürede yenilerek Altındağlıların hizmetine açılacağını dile getirdi.

Beşikkaya Mahallesindeki Spor Tesislerinde incelemeler yapan ve mahalle sakinleri ile görüşen Tiryaki, bölgede bulunan tüm spor tesislerinin onarılarak yeniden hizmete sunulacağını söyledi.

Veysel Tiryaki, başkentin önemli rekreasyon alanlarından olan Millet Bahçesinde çeşitli incelemeler yaptı. Ankaralılar tarafından yoğun şekilde kullanılan Millet Bahçesinde yapılabilecek yenilikler üzerine çalışmalar başlatacaklarını aktardı.  

Başkan Veysel Tiryaki, yaptığı bu çalışmalarla ‘İnsan Odaklı Belediyecilik’ anlayışı ile hizmet vermekte olduklarını bir kez daha teyit etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER