© Redaktör Haber 2022

Veysel Tiryaki'den Asım Balcı'ya ikinci ŞOK paylaşım!

Altındağ eski Belediye Başkanı Veysel Tiriyaki mevcut Belediye Başkanı Asım Balcı'nın bütçe açıklamasına verdiği cevabının ardından ikinci bir açıklamada bulundu. Tiriyaki bu defada Asım Balcının "yatırım şampiyonuyum" sözlerinin balon olduğunu belgeleri ile ortaya çıkardı.

Altındağ eski Belediye Başklanı Veysel Tiriyaki mevcut Belediye Başkanı Asım Balcı'nın bütce açıklamasına verdiği cevabının ardından ikinci bir açıklamada bulundu. Tiriyaki bu defada Asım Balcının "yatırım şampiyonuyum" sözlerinin balon olduğunu belgeleri ile ortaya çıkardı.

Tiriyaki sosyal medya hesaplarından yaptığı ikinci açıklamada Asım Balcı'yı kastederek "Yatırım şampiyonu olduğunu söyleyenler, önce benim dönemimdeki yatırım miktarına ve oranlarına ulaşsın" dedi. Tiriyaki mesajının devamında "Benim ve Asım Balcı dönemindeki Belediyenin yatırım oranlarını karşılaştırmalı olarak yayınlıyorum." dedi

ASIM BALCI VEYSEL TİRİYAKİ'NİN YARISI ANCAK OLMUŞ;

Tiriyaki bu paylaşımların altına kendi dönemine ait 2017- 2018 yıllarında Belediyenin yatırım giderlerine gösteren bir tablo paylaştı. Bu tablonun hemen altında ise 2019-2020 yıllarında Asım Balcı dönemine ait yatırım tablosunuda ilave etti. Tablolara göre 2017 yılında Veysel Tiriyaki toplam %46,38, 2018 yılında ise %45,11 oranında yatırım yapmış. Asım Balcı ise 2019 yılında %29,62 2020 yılında ise %27,75 oranında yatırıma harcama yapmış.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER