© Redaktör Haber 2022

Veysel Tiryaki Ankara için istifa etti...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Altındağ Belediyesi eski başkanı Veysel Tiryaki 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday adayı olmak üzere istifa etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Altındağ Belediyesi eski başkanı Veysel Tiryaki 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olmak üzere istifa etti. Kamu görevlilerinin 2024 yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olabilmeleri için son gün olan 1 Aralık tarihinden 1 gün önce Bakan Yardımcılığı görevinden istifa eden Veysel Tiryaki Sosyal medya hesabından da önemli mesajlar verdi. 

Tiryaki şunları söyledi;

"Cebimizde "Altın" tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım Bakan yardımcılığı görevimden bu nedenle ayrılıyorum.

Görevim süresince desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız başta olmak üzere beraber çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah.

Rabbim mahcup etmesin"

VEYSEL TİRYAKİ NEREYE ADAY OLACAK?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden istfa eden Veysel Tiryaki'nin kulislerde ismi Ankara Büyükşehir belediye Başaknlığı ve Altındağ Belediye Başkanlığı için geçiyordu. Veysel Tiryaki'nin istifa edip etmeyeceği de merak konusuydu. Tiryaki son dönemlerde 3 dönemde Altındağ'da yaptığı çalışmaları anlatan görselleri sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Bugün ki istifasını verdiğini ifade eden sosyal medya mesajında ki "Altın" cümlesi de Veysel Tiryaki'nin Altındağ Belediye Başkanlığına adaylık için istifa ettiği bilgilerini güçlendirdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER