© Redaktör Haber 2022

Veysel Tiryaki: Altıındağ’da yarım kalan kentsel dönüşümü hemen tamamlayacağız…

Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki proje tanıtım toplantısı düzenledi. Çevre ve şehir dostu bir belediyecilik vaat eden Tiryaki en önemli önceliklerinin yarım kalan kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti.

Daha önce Altındağ'da üç dönem Belediye başkanlığı görevini yürüten Tiryaki; konuşmasına merhaba omuzdaşlarım, merhaba kardeşlerim, merhaba arkadaşlarım diyerek salonu dolduran vatandaşları selamladı ve verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Vatandaşlar sloganlarla, alkışlarla sevgi gösterisinde bulundular.

Toplantıda vatandaşlara Belediye Başkanı olduğu dönemde Altındağ Belediyesine kazandırdığı projelerini videolu bir şekilde gösteren Veysel Tiryaki; 1 Nisan itibariyle kaldığı yerden devam etme sözü verdi. Altındağ’ın sorunlarını çok çalışarak çözeceklerini, bu konuda da vatandaşların kendisini destekleyeceğinden emin olduğunu söyledi.

ÇEVRE VE ŞEHİR DOSTU BİR BELEDİYECİLİK

Yerel yönetici olarak göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeleri tanıtan Tiryaki şehir dostu, çevre dostu, engelli dostu bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğini dile getirdi. ”Şehir dostu pırıl pırıl  şehirler istiyoruz. Çevre dostu çevre duyarlılığı olan bir Belediye istiyoruz. Kötü gün dostu sizin zor günlerinizde gece gündüz yanınızda olan bir belediyeyi bulacaksınız. Engelli dostu özel çocuklarımıza özel itina gösteren bir Belediye ile karşılaşacaksınız” dedi.

Altındağ’ın en büyük sorununun istihdam ve güvenlik olduğunu söyleyen Tiryaki; istihdam alanında yatırımlar yapacağını, parklarda 7 gün 24 saat güvenlik bulunduracağının sözünü verdi. Ulaşım sorunlarına öncelik vereceklerini, her mahalleye kreş ve sağlık ocakları yapılacağını vurguladı.

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yapacağını ifade eden Tiryaki; hayvanlar için barınma alanı oluşturacaklarını ve sokakta başı boş hayvan kalmayacağını söyledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜNE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Altındağ’da Kentsel dönüşüm projelerinin yarım kaldığını ifade eden Başkan Tiryaki, göreve gelir gelmez Kentsel dönüşüm projelerini tamamlamak için çalışacaklarını ifade ederken “Çinçine bir bakın. Şimdi orada doktorlar oturuyor. Bin değil, beş bin değil, görevde olduğum süre içerisinde tam tamına 50 bin gecekondu yıkarak Altındağ’ı yeniden imar ettik. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Proje tanıtım toplantısına katılan Altındağlılara yapacağı projeleri anlatan broşür dağıtan Veysel Tiryaki “Bu broşürü saklayın 5 yıl sonra benden hesap sorun” dedi.

Vatandaşların yoğun sevgi ve ilgileri karşısında zaman zaman duygulanan Tiryaki; Yapacak çok işimiz , gidecek çok yolumuz var diyerek sözlerini  tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER