© Redaktör Haber 2022

Veysel Başkan’dan Hasta ve Hasta yakınları Konukevine Ziyaret

Hasta ve hasta yakınları konukevi hizmetini Türkiye’de ilk gerçekleştiren belediye olan Altındağ Belediyesi, konukevlerinde en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Hasta ve hasta yakınları konukevi hizmetini Türkiye’de ilk gerçekleştiren belediye olan Altındağ Belediyesi, konukevlerinde en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Türkiye’de ilk kez uygulanan hasta ve hasta yakınları konuk hizmetini Altındağ Belediyesi’nde önceki dönem Başkanlık görevi sırasında Veysel Tiryaki hayata geçirmişti. Bugünde Altındağ Belediyesi Konukevleri en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Altındağ Belediyesi’nin çatısı altındaki hasta ve hasta yakını konukevlerini ziyaret eden Dr. Veysel Tiryaki sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak; Türkiye'de ilk başlatan belediye olarak, bu konudaki hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Bugün ekip arkadaşlarımızla hasta ve hasta yakınları konukevimizi ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızla Altındağ’ımızda misafir ettiğimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 Yemek ve dinlenme salonu, lobi, mescit, çamaşırhane, kurutma ve ütü odası, televizyon odası ile misafirlerin her türlü ihtiyaçlarını giderebilecekleri şekilde tasarlanan konukevleri; yılda ortalama 25 bin kişiyi misafir ederek, hasta ve hasta yakınlarının konaklama derdine derman oluyor. Günde 2 öğün de yemek ikramının yapıldığı Hacettepe Mahallesi Burgaz Sokak'taki konukevinde hasta ve hasta yakınları ücretsiz olarak misafir ediliyor.

Altındağ Belediyesi'nin şehir dışından Ankara'ya gelen hasta ve hasta yakınları için hizmete açtığı Konukevi, otel konforunu aratmıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki misafirlerine ev sıcaklığında hizmet veren hasta ve hasta yakının konukevleri ve konuklarıyla yakından ilgileniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER