© Redaktör Haber 2022

Veli Gündüz Şahin: Benim ismimin başında Doçent yok Çiftçi Çocuğuyum

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin "Benim ismimin başında Doçent ünvanı yok ben Çiftçi çocuğuyum" diyerek AK Parti adayı Doç. Dr. Asım Balcı'ya göndermede bulundu.

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin "Benim ismimin başında Doçent ünvanı yok ben Çiftçi çocuğuyum" diyerek AK Parti adayı Doç. Dr. Asım Balcı'ya göndermede bulundu.

Veli Gündüz Şahin projelerini açıkladığı basın toplantısı düzenledi. Mamak' ta bir Cafe de düzenlenen toplantıda Asım Balcı hakkında söyledikleri ön plana çıktı.

MAMAK BELEDİYESİNE ASIM BALCI'YI ALDILAR BENİ ALMADILAR

Şahin "Geçtiğimiz günlerde AK Parti adayı Mamak Belediyesini ziyaret etti. Çalışanlarla bir araya geldi. Ertesi gün bende gitmek istedim. Bariyer kurdular kapıdan içeriye almadılar. Görevli çocukların hepsi beni tanır. Özel kalemden talimat aldıklarını içeriye alamayacaklarını utanarak söylediler.  Bende bariyerin üstünden atlayarak içeriye girdim. Dedim ki "Asım beyde benim atladığım gibi atlasın adaylıktan çekileceğim" dedim. Çifte standart uygulanmamalı. 

BALCI ÇORUM'UN KUZEYİNDEN BEN İSE MERKEZİNDENİM

Benim ismimin başında Doçent yazmıyor. Çiftçi çocuğuyum. Mamaklıları en iyi ben anlarım. Asım bey Çorum'un kuzey taraflarından biraz daha Karadenize yakın ama ben Çorum'un merkezindenim"dedi. 

KAZANIRSAM BELEDİYE İŞÇİSİNİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM

Veli Gündüz Şahin seçimleri kazanırsa hiçbir Belediye işçisini işten çıkarmayacağınıda söyledi. 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER