© Redaktör Haber 2022

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR NASIL DOLANDIRILDI?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar evine ve iş yerine aldığı TV aboneliği için mahkemelik oldu. Oyuncu kendisini abonelik aldığı şirketin müdürü olarak tanıtan kişi VIP hizmeti sunduklarını ve platform tarafından yönlendirildiğini beyan ederek Gökbakar'ı aradı.Şahan verdiği kişisel bilgileri ile dolandırıldı! İşte detaylar..

Ünlü komedyen, satın aldığı özel bir TV sistemi aboneliği çalışanı tarafından arandığını zannederek kişisel bilgilerini paylaştı. Çalışanın ve platformun böyle bir hizmeti olmadığını öğrenen Gökbakar, kendisini arayarak kişisel bilgilerini ele geçiren Doğanay K’dan şikâyetçi oldu.

Gökbakar'ın kimlik ve adres bilgilerini elde eden Doğan K. iddiaya göre, Gökbakar'a yedek parça ve teknik hizmet verdiğini belirterek servis ücreti talep etti.

Sonrasında şirketin böyle bir hizmeti ve böyle bir çalışanı olmadığını öğrenen Şahan Gökbakar, kişisel bilgilerini ele geçiren şahıstan şikayetçi oldu.

Şahan Gökbakar'ın açık adres, kimlik bilgileri ve bazı şifrelerini alan dolandırıcı şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER