© Redaktör Haber 2022

​​​​​​​Türkiye Çiftçiler Birliği Başkanı Münür Ballı; "Melih Gökçek Tarım Bakanı Olmalı"

Türkiye Çiftçiler Birliği Başkanı Münür Ballı, Redaktör Haber Ekranlarında yayınlanan Gündem Özel Programının konuğu oldu.

Türkiye Çiftçiler Birliği Başkanı Münür Ballı, Redaktör Haber Ekranlarında yayınlanan Gündem Özel Programının konuğu oldu.

Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen programda  konuşan Ballı, “ Eğer ki Melih Gökçek Bakan olsaydı 18 aylık sorun ortadan kalkardı” dedi.

Melih Gökçek’in Tarım ve Orman Bakanlığı için ideal isim olduğunu söyleyen Ballı, “ Ben Melih Gökçek’in çalışmalarını yakından takip ettim. Melih Bey gittiğinden bu yana Ankara’da imar durdu, emlak durdu. Sektördekiler keşke Melih Bey gelse dediler. Mansur Yavaşa göreve geldiğinde Ankara’nın 50 yıllık imar ihtiyacı yok dedi ama şuanda fiyatlar uçmuş durumda. Şuanda Gölbaşı’nda konut yapacak arsa yok olanlarda başa yer olmadığı için fiyatları mümkün olduğunca yüksek tutuyor. Melih Bey imara açarken herkes faydalanıyordu çünkü ticari döngü oluyordu. Fikrimi açıkladığımda bunu başka yerde söyleme sana gülerler diyorlar ama ben inanıyorum ki Melih Bey bu göreve layıktır. Melih Gökçek Bakan olsaydı bir şekilde bu borçları yapılandırırdı. Hiçbir şey yapamasa bakanlıktan kaynak temin eder bu işi çözerdi. Tarım yapılmayacak arazileri bir şekilde kazandırırdı. Tecrübeleri ile sabit olan bir tek Melih Bey var ortada. Eğer şuan bakan olsaydı çiftçinin 18 aylık sorunu ortadan kalkardı.” dedi

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER