© Redaktör Haber 2022

Tertemiz Bir Altındağ İçin

Altındağ belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, tertemiz bir Altındağ için Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerine talimat verdi. Altındağ’da temizlik seferberliği başladı.

Altındağ belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, tertemiz bir Altındağ için Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerine talimat verdi. Altındağ’da temizlik seferberliği başladı. İlçe halkının daha temiz bir çevrede yaşam sürmesi için detaylı temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altındağ İlçesinin istisnasız her sokak ve caddesi çevre kirliliğine sebep olan molozlardan temizleniyor, sokaklar süpürülüyor, yıkanıyor ve görüntü kirliliğine neden olan duvar yazıları temizleniyor.

Altındağlıları Hakkettikleri Tertemiz Bir Çevreye Kavuşturacağız

Temizlik en hassas olduğumuz noktalardan biri, sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir çevreden başlar diyen Başkan Tiryaki, temizliğe çok önem verdiklerinin altını çizerek; geçmiş dönemlerimizde Altındağ'ın her köşesinin tertemiz olması, vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Yine yapacağız" dedi.

Başkan Tiryaki "Pırıl pırıl bir Altındağ için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, her gün bir mahallede detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor... Altındağlılara duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum… Onları hak ettikleri temiz bir çevreye el birliğiyle kavuşturacağız. Ancak unutulmamasını isterim ki, en güzel temizlik hiç kirletmemektir…" ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER