© Redaktör Haber 2022

TBMM'nin gündemindeki ilk konu Sosyal medya ve Basın yasası olacak

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yarın açılacak TBMM'de grup başkanlarının açıklamalarına göre gündemde ki ilk konunun sosyal medya ve Basın kanunu olacağını duyırdu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yarın açılacak TBMM'de grup başkanlarının açıklamalarına göre gündemde ki ilk konunun sosyal medya ve Basın kanunu olacağını duyırdu.

TBMM 27.önem 5.yasama yılı değerlendirme toplantısı dolayısıyla Parlemento muhabirleriyle biraraya gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop gazetecilerin sorularını cevapladı. 

"TBMM'nin 6.yasama yılı ilk gündeminde hangi konular var" sorusuna Şentop "Genel kurulun vereceği bir karar tabiki ama Grup başkanlarının da açıklamasına bakarsanız ilk gündemde Sosyal medya kanunu var" dedi.

Toplantıda TBMM nin 5. Yasama yılına ilişkin önemli verilerde veren Şentop yazılı soru önergeleri ve meclis araştırma önergelerin bir rekolte dönemi yaşandığına dikkat çekti. 

Şentop "Cumhurbaşkanlığı sisteminin başladığı 27.Dönemde 5.yasama yılıyla birlikte kırılan bu rekolte Meclis denetim fonksiyonunu yitirdi söylemlerine yeterince cevap niteliğindedir" şeklinde konuştu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER