© Redaktör Haber 2022

Tankerde Patlama:1 Ölü 3 Yaralı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde park halindeki akaryakıt tankerinde patlama meydana geldi. Patlama sonucunda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir dinlenme tesisinin Samandıra Caddesi üzerindeki akaryakıt tankerinde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, kaynak yapımı sırasında akaryakıt tankerinde patlama yaşandı. Patlamada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayatı tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay yerine, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İstanbul Valiliği, yazılı bir açıklama yaparak tankerin dinlenme tesisinde bulunduğunu ve olaya müdahale için sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu.

İstanbul Valiliği, yangınla ilgili yaptığı başka bir açıklamada, "İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında yaşanılan patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER