© Redaktör Haber 2022

Soner Arslanargun: "Altılı Masadan kim aday olursa olsun, Sincan Belediye Başkanlığını bile kazanamaz."

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner ARSLANARGUN 15 Mart günü, Ankara Meydanı programının ortak canlı yayının da kullandığı "Masadan git kimi getirirseniz getirin bu Sincan Belediye başkanı adayı değil, Sincan Belediye Başkanlığını kazanamaz." ifadesiyle dikkatleri üzerine çekti.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner ARSLANARGUN 15 Mart  günü, Ankara Meydanı programının ortak canlı yayının da dikkatleri üzerine çekti.Program Redaktör Haber Youtube, facebook ve redaktorhaber.com internet haber portalından canlı olarak yayınlandı.

Soner Arslanargun Redaktör Haber, Medya Ankara ve Kanal 5 tarafından ortak yayınlanan "Ankara Meydanı" programının konuğu oldu. Arslanargun, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığın da yaptığı çalışmaları ve son siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Gazeteciler İbrahim Gökdemir, Bayram Polat ve Aydın Tufan'ın sorularını cevaplayacak olan Arslanargun Ankara Yerel siyaseti hakkında da değerlendirmelerde bulundu.               
 Programda Sincan  bölgesinden AK Parti'nin 14 Mayıs'ta almasını beklediği oy oranıda programda gündeme getirildi. Gazeteci İbrahim Gökdemir'in  " %68.4 lük bir oyunuz vardı. 2023 Seçimlerin de %75'lere çıkaracağız söylediniz. Burada ciddi bir iddia ortaya koydunuz. Nerden baksanız altı buçuk bir puanlık bir artışdan söz ediyorsunuz. Bu altı buçuk puanlık artışı, bu seçimleri neye göre planladınız ve  bu artışı da  tahmin ediyorsunuz. Sincan' da ekonomik kriz yok mu? Sincan da özellikle bu muhalif kanadın saymış olduğu sıkıntılar yok mu?" sorusuna yanıt verdi.

Soner Arslanargun "Masadan git kimi getirirseniz getirin bu Sincan Belediye başkanı adayı değil, Sincan Belediye Başkanlığını kazanamaz." dedi.

  Arslanargun'a  Akp Parti Sincan Teşkilatının Seçim çalışmaları, ülke gündemine dair sorular da yöneltildi. 

 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER