© Redaktör Haber 2022

Selim Akceylan: Mansur Yavaş algılarla bu işi yönetmeye yürütmeye çalışıyor

Ankara Meydanı programının ortak canlı yayınına katılan Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Ankara Meydanı programının ortak canlı yayınına katılan Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Program Redaktör Haber Youtube, facebook ve redaktorhaber.com internet haber portalından canlı olarak yayınlandı. Gazeteciler İbrahim Gökdemir, Bayram Polat ve Aydın Tufan'ın sorularını cevaplayan Akceylan, Ankara Yerel siyaseti hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci İbrahim Gökdemir'in "Mansur Yavaş'ın Ankara'ya ciddi manada hizmetler ettiği Gölbaşı'na da hizmet ettiği söyleniyor siz buna katılıyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Akceylan şu ifadeleri kullandı:

Mansur Yavaş algılarla bu işi yönetmeye yürütmeye çalışıyor

Mansur Yavaş'ın çalıştığı alan, çalıştığı bölge, yatırım yaptığı alan sosyal medya. Algılarla bu işi yönetmeye yürütmeye çalışıyor. Sosyal medyadaki etkinliklerini de  bir şekilde olumlu olarak döndüğünü duyabiliyoruz. Ben Gölbaşı'nda doğmuş büyümüş ve yaşayan birisi olarak bunları söylüyorum. 

Biz önceki dönemleri biliyoruz. Önceki dönemlerde Büyükşehir Belediyesi'nin ne olduğunu ne gibi hizmetler yapıldığını nelere ulaşabildiğini vatandaşa neler kazandırdığını biliyoruz. 2019'dan sonra Büyükşehir Gölbaşı'na ne kazandırdı, ne yaptı ne hizmet getirdi derseniz şahsen kayde değer getirilmiş bir hizmet görmedim. Kaldı ki 2019 seçim çalışmalarında vaatlerin ardı arkası kesilmiyordu. Gölbaşına bilim merkezi yapılacaktı. Bu bilim merkezi nerede? Sosyal medyada yapmış olabilir bu bilim merkezini dijital olarak ama Gölbaşı'nda yok. Her mahalleye her köye kütüphane biz bunları göremedik. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER