© Redaktör Haber 2022

REDAKTÖR HABER DERGİSİ'NE BİR ÖDÜL DAHA

 

Merkezi Azerbaycan’da bulunan Toplumsal Siyasi Süreçlerin Uluslararası Araştırmalar Merkezi (İSBAM), haberleriyle Karabağ Zaferine katkı sağlayan gazetecilere ödül verdi. Gecede Redaktör Haber Dergisi İmtiyaz Sahibi İbrahim Gökdemir Azerbaycan'ın II. Karabağ savaşında enformasyon alanında verdiği medya desteği dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Törende konuşan Redaktör Haber Dergisi İmtiyaz Sahibi İbrahim Gökdemir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk, kardeşlik ve dayanışma her daim sürecek. Bu anlamlı gecede Karabağ'ın işgalden kurtarılması yolunda şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Ödüle layık gören Merkezi Azerbaycan’da bulunan Toplumsal Siyasi Süreçlerin Uluslararası Araştırmalar Merkezi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Ankara’da düzenlenen ödül töreninde konuşan İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli ise “Savaş anında Türkiye’nin devlet olarak verdiği desteğin yanında Türk ulusal ve yerel basını da zaferi sürekli gündemde tutarak dünyaya duyurdu. Bu anlamda Türk basınından da büyük destek gördük. Bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Redaktör Haber Dergisi’nin yanı sıra Medya 24 Saat, Sabah Gazetesi, Yeni Akit, Yeni Şafak Gazetesi, Milat Gazetesi, Kanal 5, Millet Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi, Bengü Türk Televizyonu ve İhlas Haber Ajansı’ndan temsilciler de ödüle layık görüldü.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER