© Redaktör Haber 2022

PARALEL TAPU

Redaktör Haber Dergisi yazarı Hasan Şencan Marmaris'te fetöcülerin nasıl paralel tapu icat ettiklerini ortaya çıkardı...

Redaktör Haber Dergisi yazarı Hasan Şencan Marmaris'te fetöcülerin nasıl paralel tapu icat ettiklerini ortaya çıkardı...

İşte o yazı...

15 Temmuz’dan aylar evvel Fetö hain kalkışmasına giden süreçte iki Fetöcu’nun Bylock yazışmalarında bakın neler ortaya çıktı.

Hükümeti devirmek için  “Bir savcı-hakim yeter’ demişler.

 Her FETÖ’cü piyondur ama yargıda tek bir FETÖ’cüsavcı- hakim, satrançta vezire çıkan piyondur. 

Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini yıkmak için 1 Hakim yeter diyen alçaklar Marmaris’te 2 Fetö hakimi ve  Yargıtay uzantıları ile ‘PARALEL TAPU’ icat ederek bakın neler neler yaptılar.

1962 Yılında devlet Tapu vermiş. 

Mihrişah Vakfı, Marmaris Tapu dairesinden, Marmaris’te bulunan ve kendisine ait Hisarönü, Çamlı ve Karacasöğüt mahallerinin tapularını o bölgenin ileri gelen ailelerinden Şerefli ailesine 1962 yılında satmış. 1994 yılında GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş adlı şirkette Şerefli ailesinden aynı tapuları satın almış. 

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş 1999 ve 2001 yılları arasında satın almış olduğu tapulardan bir kısmını 800 kişiye Türkiye Cumhuriyeti Tapu Genel Müdürlüğü Marmaris Tapu dairesinden satışını yapmış.

Ayrıca bazı devlet kurumları aracılığı ile GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş ye ait bazı yerler vatandaşın ortak kullanımı amacıyla istimlak edilmiş ve istimlak bedelleri GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş ye ödemiş.

Diğer taraftan GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş  Cumhurbaşkanlığı’na , Muğla Valiliği’ne , Milli Eğitim Bakanlığı gibi bazı kamu kuruluşlarına sahip olduğu arazilerden bağış yapmışlar ve bu kurumlarda Türkiye Cumhuriyeti Tapu Genel Müdürlüğü Marmaris Tapu dairesinden tapularını bağış olarak almışlar. 

Yani her şey yasal her şey Türk Devletinin kontrolü altında giderken 2002 yılında 2 FETÖ Hakimi devreye girer.

Silahlı FETÖ terör örgütü kurma yönetme ve üye olma suçlamalarından 16 Temmuz 2016 da HSYK tarafından açığa alınıp meslekten ihraç edilen Cezaevine atılan Marmaris kadastro hakimi HAKKI HAKAN ALANUR fitne ateşini yakarak Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu 40 yıldır alınıp satılan tapuları iptal etti ve MARMARİS PENSİLVANYA RANT HATTI’nın altyapısını yapmış oldu. 

Yıl 2002. O zaman FETÖ olduğu anlaşılamadı. 

Marmaris’ten Pensilvanya’ya ya Milyarlarca dolar rant hattı kurulduğu anlaşılamadı. 

Silahlı Fetö Terör Örgütü kurmak yönetmek ve üye olmaktan yargılanan meslekten ihraç edilen HAKKI HAKAN ALANUR’un Terör örgütü FETÖ ya finans sağlamak için yaktığı fitne ateşi yıllarca Marmarisi ve Gerçek hak sahibi olanları yaktı. 

Dünyada eşi benzeri olmamış bir kararla Paralel Devlet Kuran FETÖ yöneticisi HAKKI HAKAN ALANUR paralel tapu icat etti. 

Türk Cumhuriyeti’nin 1962 yılında verdiği tapuları yok saydı Paralel Yeni tapular icat etti. 

O dönem kimse anlayamadı. 

 

FETÖ terör örgütü öyle bir finansman sağladı ki öyle bir güçlendi ki 15 TEMMUZ hain darbeye giden süreçte finans kaynağı da yaratılmış oldu. Ülke genelinde FETÖCÜ ihraç edilen kadastro Hakimlerinin kararları incelendiğinde TERÖR finansmanının ne kadar büyük olduğu ortaya çıkacaktır. 

 

FETÖ terör örgütü kurmak yönetmek ve üye olmak suçlamaları ile 16 Temmuz 2016 da ihraç edilen HAKKI HAKAN ALANUR çok hızlı hareket etti. Hatta bir günde 72 karara imza attı. Terör örgütünün Altın çocuğu olmaya hak kazandı. Tabi ki Organize suç örgütü olan FETÖ nun Yargıtay daki üyeleri de alınan kararları müthiş bir hızla onadı. 

 

3 Yıl görevde kalması gereken FETÖ hakimi HAKKI HAKAN ALANUR 5 yıl görevde kaldı. 

Yerine kalan işleri takip etmesi TERÖR finansmanının kesilmemesi amacıyla HSK nın 2017/770 sayılı kararı ile meslekten ihraç edilen FETÖ Terör örgütü üyesi ÖMER ÖKSÜZ atandı. 

 

FETÖ nun 2 numarası firari ADİL ÖKSÜZ ile aynı soyadı taşıyan kuzeni ÖMER ÖKSÜZ terör örgütüne finansman yaratmakta bayrağı devraldı. 

 

FETÖ hakimi ÖMER ÖKSÜZ HSK tarafından ihraç edildi Cezaevine atıldı sonra GİZLİ bir el hain Fetöcü ÖMER ÖKSÜZ ü mesleğe iade etti ve Aydın kadastro hakimliğine atandı. Devletin kararlı takibi sonucu Aydın’da 6 EKİM 2017 de ikinci kez ihraç edildi ve cezaevine atıldı. 

 

FETÖ hakimi ÖMER ÖKSÜZ de 3 yıl kalması gerekiyorken oda 5 sene görevde kalarak FETÖ finansmanı için çalıştı. 2007ve 2009 yılları arasında GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş nin 800 kişiye sattığı tapuları da iptal etti.

 

YANİ 10 YILGÖREVDE KALAN  İKİ FETÖCU İHRAÇ EDİLEN KADASTRO HAKİMLERİ MARMARİSİ PARALEL TAPULAR ÇIKARTARAK TALAN ETTİLER. 

 

MARMARİS PENSİLVANYA RANT HATTI KURDULAR. 

 

Tabi 10 yılda Yargıtay uzantıları da destek vererek gerçek Tapu sahiplerinin malları talan edildi. Gasp edildi. 

 

Hak arayan malına sahip çıkan DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ne karşı direnen onlarla savaşan CESUR YÜREK gerçek mal sahipleri davalarından vazgeçmediler. FETÖ’nün başlarına her türlü bela açmasına rağmen CESUR YÜREK aile FETÖ Terör üyeleri ile 18 yıldır savaşıyor. 

 

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş nin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı METİN KAYA ÇAĞLAYAN hakkı rahmetine kavuşana kadar yıllarca bu hain gizli örgüt ile mücadele etti. METİN KAYA ÇAĞLAYAN vefat ettikten sonra oğlu ÇETİN ÇAĞLAYAN bayrağı devraldı ve yıllar süren hukuk mücadelesini devam ettiriyor.

 

15 TEMMUZ 2016 da Marmaris’te te FETÖ iki hakimi ve Yargıtay uzantıları ile teröre en çok finansman sağladıkları yerde CUMHURBAŞKANIMIZA suikast düzenlediler ve ülke genelinde fitne ateşini yaktılar. 

 

Hain Darbeden sonra 4100 civarında HAKİM SAVCI FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ üyeliğinden görevden alındı. Fetö den temizlenen Yargıtay da  bu iki FETÖCU kadastro hakiminin verdiği kararları bozmaya başladı. FETÖ hakimleri cezaevine atılınca Yerel mahkeme de Yargıtay tarafından bozulan kararı yeniden gündemine aldı ve FETÖ nun hakimlerinin verdiği kararın tam tersi kararlar verdi. 

 

2 EKİM 2019 da Hisarönü, Çamlı ve Karacasögüt mahallelerini kapsayan yıllardır süren davayla ilgili Marmaris Kadastro Mahkemesi'nde FETÖ hakimlerinin kararlarının tam tersine yeni aleyhine karar açıklandı. 

 

YANİ 17 Yıl evvel başlayan Terör Finansmanı operasyonu son bulmaya başladı. Gerçek tapu sahipleri Türkiye Cumhuriyeti nin verdiği ilk tapular geçerli denildi. FETÖ hakimlerinin icat ettiği paralel tapular ellerinde patladı. 

 

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ KADASTRO HAKİMLERİ CEZAEVİNE ATILDI İHRAÇ EDİLDİ DAVALAR YERELDE YARGITAY DA TERSİNE DÖNDÜ VE ORTAYA KİM ÇIKTI DERSİNİZ. 

 

YILMAZ ÖZDİL…

 

Anadolu da bir tabir vardır. 

 

“EŞŞEĞİN KAFASINA VURDUM AH SESİ ARKASINDAN GELDİ”

 

FETÖ hakimleri 10 yıl görev yapmışlar. 15 Temmuz dan sonra ihraç edilmişler cezaevine atılmışlar. FETÖ finansmanı kesilmiş. Yargıtay daki uzantıları da ihraç edilmiş tutuklanmış. Yeni gelen hakimler bu alçakların verdiği kararları bozmuş YARGITAY bozmuş MARMARİS yerel mahkemesi haksız kararların tersi kararlar vermiş adalet yerini az da olsa bulmaya başlamış YILMAZ ÖZDİL ve SÖZCÜ GAZETESİ devreye girer ve bir yazı kaleme alır.

 

“Can Allah’ın mülk padişahın

Yılmaz Özdil

16/07/2020”

 

Yazısında “Arapsaçına dönen davada, 2001 yılında nihayet karar verildi.” Diyerek FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ KURMAK YÖNETMEK VE ÜYE OLMAK tan meslekten ihraç edilen HAKKI HAKAN ALANUR hainin verdiği haksız kakarını gerçek kararmış gibi yazdı. 

 

Konuya hakim olmadığı için kulaktan dolma bilgiler ile yazısında konuyu Cumhurbaşkanlığı’na Otluk koyundaki inşaata ve Ayasofya camine bağlayarak kendi okur tabanına yönelik  bir yazı çıktı ortaya. 

 

Haksız kararı savunacak hakimler Savcılar Yargıtay üyeleri kalmadı görev Yılmaz Özdil’e düştü. 

 

FETÖ kadastro hakimlerinin İPİYLE KUYUYA inen paralel tapu sahibi kişilerin son ümidi YILMAZ ÖZDİL ve SÖZCÜ gazetesi olmuş. 

 

Araştırmacı gerçek bir gazeteci şu gerçekleri görür:

 

 

1. 1962 YILINDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ MARMARİS TAPU DAİRESİ TAPULARI VERMİŞ. 

2. 40 YIL BU TAPULAR MARMARİS TAPU DAİRESİNDEN ALINIP SATILMIŞ. 

3. DEVLET BU TAPULU ARAZİLERİ İHTİYAÇ OLMUŞ OKUL YOL VS İSTİMLAK ETMİŞ PARASINI TAPU SAHİBİNE YATIRMIŞ. 

4. TAPU SAHİPLERİ CUMHURBAŞKANLIĞI’NA MUĞLA ÜNİVERSİTESİNE MİLLİ EĞİTİME MUĞLA VALİLİĞİNE TAPU BAĞIŞLAMIŞ BU TAPULAR TESCİL EDİLMİŞ. 

5. 10 YIL BOYUNCA GÖREV YAPAN FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ KURMAK YÖNETMEK VE ÜYE OLMAK SUÇUNDAN HSK NIN İHRAÇ ETTİĞİ İKİ MARMARİS KADOSTRO HAKİMİNİN  VERDİĞİ KARARLAR 15 TEMMUZ DAN SONRA TERSİNE DÖNMÜŞ.

 

YILMAZ ÖZDİL bu gerçekleri bilmiyor musun ? yoksa FETÖ HAKİMLERİNİN İPİYLE KUYUYA İNENLERİN SON UMUDU SEN MİSİN ?

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER