© Redaktör Haber 2022

PARALEL TAPU 2

MARMARİS’TEN PENSİLVANYA’YA MİLYAR DOLARLIK TERÖR FİNANSMAN HATTI DEŞİFRE OLDU. FETÖ İPİYLE KÖR KUYUYA İNENLERİ TELAŞ ALDI.

Derin Analiz: Hasan ŞENCAN
Redaktör Haber Dergimizde Ağustos 2020 sayımızda gündeme getirdiğimiz ‘PARALEL TAPU’ yazımız çok ses getirdi. Yüzyılın en tehlikeli, en hain, en alçak Terör Örgütü Fetö’nün hakimleri Hakkı Hakan Alanur ve Ömer Öksüz Marmaris Kadastro hakimliğinde 10 yıl görev yaptılar.

10 yıl görev yapan Fetö'nun iki hakiminin Marmaris’ten Pensilvanya’ya kurdukları milyar dolarlık terör finansmanını bütün açıklığıyla belgeleri ile deşifre ettik.

Devletimiz hain FETÖ'ye finans sağladığı belirlenen şirket ve holdinglere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) el koyarken, çok sayıda iş adamı hakkında yakalama kararı çıkartarak önemli adımlar atmıştı.

Ayrıca TMSF'ye geçen holding ve bağlı şirketler arasında Koza-İpek, Kaynak, Boydak, Naksan ve Akbulut holdingleri yer aldı. Koza-İpek Holdingin sahibi Akın İpek, hakkında yakalama kararı çıkarılmadan kısa bir süre önce yurt dışına kaçtı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak gibi isimler FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

FETÖ'nün en büyük finansal kuruluşları arasında yer alan ve örgütün para trafiğinin kontrol merkezi olduğu belirlenen Bank Asya ise TMSF tarafından daha önce kapatılmıştı.

Devletimiz tüm kurumları ile Fetö ile mücadele ederken en önemli mücadele olan Terörün finansmanı ile de mücadele de gerekli hamleler yapılmıştı.

Hain Fetö Örgütünün daha önce keşfedilmemiş bir finans kaynağını ortaya çıkarmış olduk.

Terör örgütü Hakimleri Hakkı Hakan Alanur ve Ömer Öksüz adeta şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem ile vatandaşın tapularını yok sayıp mahkeme kararı ile PARALEL TAPU’lar icat ettiler.

1962 Yılında devlet Tapu vermiş. 

Mihrişah Vakfı, Marmaris Tapu dairesinden, Marmaris’te bulunan ve kendisine ait Hisarönü, Çamlı ve Karacasöğüt mahallerinin tapularını o bölgenin ileri gelen ailelerinden Şerefli ailesine 1962 yılında satmış. 1994 yılında GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş adlı şirkette Şerefli ailesinden aynı tapuları satın almış. 

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş 1999 ve 2001 yılları arasında satın almış olduğu tapulardan bir kısmını 800 kişiye Türkiye Cumhuriyeti Tapu Genel Müdürlüğü Marmaris Tapu dairesinden satışını yapmış.

Yani her şey yasal her şey Türk Devletinin kontrolü altında giderken 2002 yılında 2 FETÖ Hakimi devreye girer.

Silahlı FETÖ terör örgütü kurma yönetme ve üye olma suçlamalarından 16 Temmuz 2016 da HSYK tarafından açığa alınıp meslekten ihraç edilen Cezaevine atılan Marmaris kadastro hakimi HAKKI HAKAN ALANUR ve iki kez meslekten ihraç edilen ve tutuklanan ÖMER ÖKSÜZ fitne ateşini yakarak Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu 40 yıldır alınıp satılan tapuları iptal etti ve milyar dolarlık MARMARİS PENSİLVANYA RANT HATTI’nın altyapısını yapmış oldular. 

10 YILGÖREVDE KALAN  İKİ FETÖCU İHRAÇ EDİLEN KADASTRO HAKİMLERİ MARMARİSİ PARALEL TAPULAR ÇIKARTARAK VATANDAŞIN MALINI TALAN ETTİLER. 

MARMARİS PENSİLVANYA RANT HATTI KURDULAR. 

10 yılda Yargıtay uzantıları da destek vererek gerçek Tapu sahiplerinin malları talan edildi. Gasp edildi. 

Hak arayan malına sahip çıkan DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ne karşı direnen onlarla savaşan CESUR YÜREK gerçek mal sahipleri davalarından vazgeçmediler. FETÖ’nün başlarına her türlü bela açmasına rağmen CESUR YÜREK aile FETÖ Terör üyeleri ile 18 yıldır savaşıyor. 

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş nin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı METİN KAYA ÇAĞLAYAN hakkı rahmetine kavuşana kadar yıllarca bu hain gizli örgüt ile mücadele etti. METİN KAYA ÇAĞLAYAN vefat ettikten sonra oğlu ÇETİN ÇAĞLAYAN bayrağı devraldı ve yıllar süren hukuk mücadelesini devam ettiriyor.

15 TEMMUZ 2016 da Marmaris’te te FETÖ iki hakimi ve Yargıtay uzantıları ile teröre en çok finansman sağladıkları yerde CUMHURBAŞKANIMIZA suikast düzenlediler ve ülke genelinde fitne ateşini yaktılar. 

Hain Terör Örgütü Fetönün daha önce keşfedilmemiş Terör örgütüne para aktarma yöntemini deşifre ettik. 

Gerek dergi okuyucularımızdan gerekse sosyal medyada paylaşan okuyucularımızdan aldığımız geri bildirimlerde ve yorumlarda yüzlerce teşekkür ve tebrik aldık.

Gelen takdir teşekkür ve tebriklerin yanında tabiki tehdit, hakaret ve iftiralarda eksik olmadı. 

Marmaris’te ve ülke genelinde Fetöcu hakimlerin ipiyle kuyuya inenler ve hakimlerin icat ettiği PARALEL TAPU’lardan rant elde edenler telaş içinde saldırıya geçtiler.

FETÖ terör örgütünün daha önce tespit edilemeyen yeni finans kaynağı ortaya çıkınca ve Terör örgütünün finansmanını deşifre ettiğimiz yazımızdan rahatsız olanlar saldırıya geçmeye başladılar.

Geçen ay Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz ÖZDİL GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş ye ait olan gerçek tapuları görmezden gelip FETÖ hakimleri Hakkı Hakan Alanur ve Ömer Öksüz’ün verdikleri alçak kararları gerçek kararlarmış gibi yansıtan bir yazı kaleme aldı.

Yılmaz ÖZDİL ve Marmaris’te de bir grup icat edilen PARALEL TAPU’ları savunarak FETÖ ipiyle kuyuya inenlerin moral motivasyonlarını yüksek tutarak direnç göstermelerini amaçlıyorlar.

PARALEL TAPU yazımız ile FETÖ’nun Marmaris’te kadastro hakimleri aracılığıyla milyarlarca dolar terör finansmanı oluşturması tüm ülke genelinde araştırılması gereken çok önemli bir konu haline geldi.

Devletimizin istihbaratı emniyeti ve hakim ve savcısıyla deşifre ettiğimiz yeni terör finansman yönteminin başka hangi il ve ilçelerde yapıldığını ortaya çıkartacağından hiç şüphemiz yok.

Gizli kripto hainler ve FETÖ ipiyle kör kuyulara inen vatansızlar şunu unutmayın yaptığınız hainliklerin kumpasların alçaklıkların hesabını  eninde sonunda vereceksiniz. Allah’ın izni ie sonunuz yakındır.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER