© Redaktör Haber 2022

Nisa güzellik merkezi Keçiören'de hizmete açıldı...

Ankara'nın güzellik ve bakım alanında en kapsamlı merkezleri arasında olmakla yola çıkan Nisa güzellik merkezi Keçiören'de hizmet vermeye başladı. Danışanlaŕin almak istedikleri her hizmetin kendi alanında uzman eller tarafından sunulacağı merkez bu anlamda da kalite olarak öne çıkıyor.

Ankaranın güzellik ve bakım alanında en kapsamlı merkezleri arasında olmakla yola çıkan Nisa güzellik merkezi keçiörende hizmet vermeye başladı.Danışanlaŕin almak istedikleri her hizmetin kendi alanında uzman eller tarafından sunulacağı merkez bu anlamda  da kalite olarak öne çıkıyor.

İşletme sahiplerinden İbrahim Uslu Keçiören'de ilk olarak  ağız ve diş sağlığı merkezini kurarak hizmet vermeye başladıklarını belirtirken, Nisa güzellik merkeziyle Keçiören'e ve Ankara'ya alanında iddialı ve önemli bir işletmeyi faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Modern Tıp ile Alternatif tıbbı bir araya getirdiklerini söyleyen Uslu "1 aylık denememize dair Keçiören başta olmak üzere Ankara'nın genelinden çok büyük talep gördük. Nisa Güzellik merkezinde tuz odası, hacamat odası, buhar odası, sülük tedavisi, bayanların kullandığı bütün argümanlar, bölgesel zayıflama, lazer epilapsyon hepsi bir arada bulunmaktadır. İnşallah Keçiörenlilere daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Açılışa Keçiören eski Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Pursaklar ilçe Başkanı İbrahim Kopan, Dünya ve Olimpiyat halter şampiyonu Halil Mutlu ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER