© Redaktör Haber 2022

Mustafa Hasgül AK Parti Çankaya ilçe başkanlığından istifa etti mi?

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler dolayısıyla Milletvekili aday adayı olacak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlar ile siyasi parti teşkilatlarında görevi bulunanlar için istifa süreci başlıyor. AK Parti Ankara teşkilatında da Milletvekili aday adaylığı için istifalar bekleniyor. AK Parti Çankaya ilçe Başkanı Mustafa Hasgül de bu manada istifa ederek Ankara Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler dolayısıyla Milletvekili aday adayı olacak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlar ile siyasi parti teşkilatlarında görevi bulunanlar için istifa süreci başlıyor.

CANLI YAYINDA MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇILADI

AK Parti Ankara teşkilatında da Milletvekili aday adaylığı için istifalar bekleniyor. AK Parti Çankaya ilçe Başkanı Mustafa Hasgül canlı yayında istifa edeceğini açıklayarak Ankara Milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. 

Mustafa Hasgül Redaktör Haber, Medya Ankara ve Kanal 5 tarafından ortak yayınlanan "Ankara Meydanı" programının konuğu oldu. Hasgül, AK Parti Çankaya ilçe başkanlğında yaptığı çalışmaları ve son siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Gazeteciler İbrahim Gökdemir, Bayram Polat ve Aydın Tufan'ın sorularını cevaplayacak olan Hasgül Ankara Yerel siyaseti hakkında da değerlendirmelerde bulundu. . 

Mustafa Hasgül'ün Milletvekili aday adaylığı için istifa edip etmeyeceğinin de sorulduğuı proğramda Çankaya bölgesinden AK Parti'nin 14 Mayıs'ta almasını beklediği oy oranıda programda gündeme getirildi. Hasgül Çankaya'ın oy oranının yükseleceğini 15 Mayıs tarihinde görüleceği i ifade etti. 

Program Redaktör Haber Youtube, facebook ve redaktorhaber.com internet haber portalından canlı olarak yayınlandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER