© Redaktör Haber 2022

Mücahit Yanılmaz: Tam Bana göre Festival hedefimiz 3 Milyon ziyaretçi

Milyonlarca genci coşturacak Tam Bana Göre Gençlik Festivali başkentte kapılarını ziyaretçilere açtı. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Redaktör haber, Ankara Masası, Medyaankara ve Kanal 5 ortak canlı yayınında "Tam Bana Göre Gençlik Festivaline 3 Milyon ziyaretçi hedefi koyduk"dedi

Festival AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenleniyor.

Fetivalde Ankara Masası, Kanal 5, Medyaankara ve Redaktör Haber’den oluşan Başkent Medya Platformu da özel yayınlar gerçekleştirdi.

Bu yayınlara konuk olan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Ak parti belediyeciliğinin temelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemine damgasını vuran 94 ruhunun yattığına dikkati çekti.

Yanılmaz, “kazanamaz” denilen Erdoğan’ın Bedrettin Dalan ve Zülfü Livaneli gibi hem sağ hem solun önemli iki ismini geride bıraktığını hatırlattı.

O dönem Belediye Başkanı olan Erdoğan’ın çöp, çukur ve çamurdan oluşan bir İstanbul devraldığının altını çizen Yanılmaz, kokudan Haliç’e bile girilemediğine işaret etti.

Yanılmaz o dönemi şöyle anlattı:

“İstanbul’un çöplerini belediyenin temizlik biriminde çalışan elemanlar toplamadı”

“Ya Allah Bismillah diyerek sayın Cumhurbaşkanımız bir çalışmaya başladı bütün İstanbullular ile birlikte çalışmaya başladı. İlginç bir olaydır mesela İstanbul’un çöplerini belediyenin temizlik biriminde çalışan elemanlar toplamadı önce. Çünkü onlar zaten terörist tiplerdi. Görevleri de çalışmak değildi. Onlar maaşlarını alır sol kollarını kaldırır eylemlere gider ‘kahrolsun faşizm’ diye bağırırlardı, görevleri buydu. Bizim İstanbul teşkilatlarımız İstanbul’daki çöpleri toplamaya başladı.”

“İstanbul’daki çukurlar gitti bambaşka bir İstanbul’u Allah nasip etti”

“Eğer benim inancım ve benim Büyükşehir Belediye Başkanım Recep Tayyip Erdoğan  ise ben iyi bir yerel yönetim anlayışı ortaya koymak istiyorsam İstanbul’un sokaklarında çöp olamaz, caddelerinde çöp olamaz. Mesleği mühendis, mesleği öğretmen, mesleği iş adamı ama elinde kürek ve süpürge İstanbul’u temizlemeye başladılar. Haliç tarihi bir çalışmayla dibindeki balçık, çamur temizlendi ve 40-50 kilometre öteye atıldı. Dolayısıyla o koku gitti, İstanbul’daki çukurlar gitti bambaşka bir İstanbul’u Allah nasip etti.”

“Belediyelerimize vatandaş memnuniyetini esas alın diyoruz”

 “Biz şimdi belediyelerimize ki 807 Ak Partili belediyemiz var 807 Ak partili belediyemize şunu diyoruz. İster belde, ister ilçe, ister il, ister büyükşehir belediye başkanı olun yaptığınız hizmetlerle vatandaş memnuniyetini esas alın. Vatandaş sizin hizmetlerinizden memnun olsun çalışmalarınızdan memnun olsun ve gönül belediyeciliği dediğimiz gönlünüzü kalbinizi açın vatandaşa onlarla muhatap olun.”

“807 Ak Partili belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar görücüye çıkıyor”

“ İşte buradaki festival bizim 807 Ak Partili belediyemizin yapmış olduğu çalışmaların bir kısmının görücüye çıktığı bir festival. Belediyelerimiz burada stantlar açtılar, stantlarında kendi illerinde kendi ilçelerinde yapmış oldukları çalışmaları sergilediler. Her belediye kendi yöresel ürünlerini getirdi, vatandaşlarımıza ikram ediyor.”

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Ak partili belediyelerin genç, kadın ve insan odaklı çalışmalara imza attıklarını, bunun da büyük bir fark ortaya çıkardığını kaydetti. 

“CHP’li 13 belediye başkanı bir kreşin temel atma törenini yaptılar”

Ak partili belediyelerde 50-100 milyon liralık yatırımları açacak fırsat dahi bulamadıklarına işaret eden yanılmaz, “CHP’li 13 belediye başkanı ip gibi dizildiler bir kreşin temel atma törenini yaptılar. Kreş 500 metrekarelik inşaat alanı olan küçük bir yer. Ak Partili belediyelerin yapmış olduğu yatırımlar, vatandaş odaklı çalışmalar, hizmet odaklı çalışmalar o kadar fazla ki açılışlarını yapmaya fırsatımız dahi olmuyor.” şeklinde konuştu.


“Hizmet, üretim, yatırım deyince Ak parti akla geliyor”
Yanılmaz, “Bunların bir şey yapacağı yok. Bunlar ancak kendi reklamlarına algı oluşturmaya para harcayan insanlar. 800 milyon küsur TL’yi 2021 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi sadece algı oluşturmak için ayırıyor. İstanbul deprem bölgesi. Depremle ilgili çalışmalara 300 milyon TL ayırıyor ama algı oluşturmaya, reklamına 800 küsur milyon TL para harcıyor.  Hizmet deyince, yerel yönetim deyince, yatırım deyince, üretim deyince Ak Parti akla geliyor “ dedi.

Mücahit Yanılmaz, bu yıl tam Bana Göre Gençlik Festivalini 3 milyon kişinin ziyaret etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine kadar gençlerin istediği her şey "Tam Bana Göre Festival" de yer alacak. Gençler Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen lezzetleri deneyimlerken sosyalleşebilecek, doyasıya eğlenecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER