© Redaktör Haber 2022

Meral Akşener'in masaya dönmesi henüz kesin değil

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gitti. Meral Akşener her iki belediye başkanının Cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir teklif götürdü. 5'li masa toplantısı 6'lı masa olarak toplanacak mı toplanmayacak mı? bunun cevabı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilecek cevaba bağlı olduğu belirtliyor.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gitti. Meral Akşener her iki belediye başkanının Cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir teklif götürdü. 5'li masa toplantısı 6'lı masa olarak toplanacak mı toplanmayacak mı?  bunun cevabı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilecek cevaba bağlı olduğu belirtliyor. 

İYİ Parti Grup başkanvekili İsmail Tatlıoğlu genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayıyla birlikte Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak seçilmesi konusunda teklifimize cevap bekliyoruz. Kılıçdaroğlu'ndan gelecek cevabı bekliyoruz. Ne olacağını bizde bilmiyoruz" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER