© Redaktör Haber 2022

Melih Gökçek: Mansur Yavaş Belediyecilikten anlamıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Redaktörhaber, Kanal5 ve Medyaankara ortak yayında başkent gündemine ilişkin soruları yanıtladı

Ankara Meydanı programına konuk olan ABB eski Başkanı Melih Gökçek seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
ABB eski başkanı Melih Gökçek canlı yayında Ankara gündemi ve Ankapark ile ilgili gündem yaratacak açklamalarda bulundu.

ABB eski Başkanı Gökçek, mevcut Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş hakkında Ankapark'ı zarar uğrattığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
Melih Gökçek'in açıklamalarından öne çıkanlar;

Redaktör Haber  Genel Yayın Yönetmeni  İbrahim Gökdemir, Kanal5 Ankara Temsilcisi Aydın Tufan ve  Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat,ın sorularını yanıtlayan Gökçek,

Ankara Meydanı Programında gazetecilerin sorularına yanıt veren,  Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek,  iki yılda üç belediye şirkettinin iki Ankapark maliyeti zarar ettiğini iddia etti.
Gökçek, Sayıştay raporlarına dayandırdığı bilgilerle, Anfa, Belka ve Ankara Halk Ekmek şirketlerinin toplamda 680 milyon zarar ettiğini, sigorta ve vergi borçlarının 716 milyon lira olduğunu ifade etti.

Gökçek "Dolar kurunun 5 lira olduğu dönemde olan bu rakamların şimdiki tutarı iki adet Ankapark eder" dedi.
 

 


'Ankarpark Mansur Yavaş döneminde daha çok zarar etti, Yavaş döneminde Ankapark Mansur Yavaş döneminde 300 milyon TL zarar etti.
Ankapark'ın içindeki bakır ve kablo malzemeleri Mansur Yavaş'ın ekibi tarafında özellikle söktürülüp satışı yapıldı, Ankapark'ın içindeki oyuncaklar bilerek Yavaş'ın talimatıyla zarar verildi. dedi.


Gökçek: Mansur Yavaş Ankapark'ı hayalet parka çevirdi


Redaktör haber canlı yayınına konuk olan Ankara BŞB eskİ başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş döneminde Ankapark'ta meydana gelen değişimleri masaya yatırdı.
Gökçek'in açıklamalarından öne çıkanlar;

10 günde 5 buçuk milyon kişi ziyaret etti
'Benim dönemimde Ankapark çılgın bir  hayal projeydi... Ankara'ya milyonlarca turist getirecek olan bu proje, Yavaş döneminde hayalet projeye dönüştü. 100 bin metre kapalı alan vardı bu projede, hem yaz hem kış aylarında açık olan bir yaşam alanı Ankapark dünyanın en büyük tema parkı projesiydi... Biz Ankapark'ı açtığımızda ücretsiz olarak açtık ve 10 günde 5,5 milyon insan ziyaret etti Ankapark'ı
Gökçek: Mansur Yavaş'ın vizyonu yok!
Ortak canlı yayında Ankara gündemini değerlendiren Melih Gökçek, Mansur Yavaş için 'kasaba belediye başkanı'  belediyeyi yönetemiyor dedi.
Melih Gökçek'in açıklamaları şöyle:
'Mansur Yavaş Belediyeciliği bilmiyor... Cumhurbaşkanı adayı olamaz! olsa bile 3 ayın içinde Türkiye'yi batırır'
Ben Belediye Başkanı iken hem Ankaparkı yaptım 75 milyon çiçek diktim, 893 bin ağaç diktim, hem Ankapark'ı yaptım hem de 1714 km içme suyu hattı yaptım, 1
'Ben 133 alt geçit yaptım Yavaş sadece 17 tane alt geçit yaptı.
Gökçek; Ben 4 bin 454 km yol yaptım, 27 milyar ton asfalt döktüm dedi.

Gökçek: Mansur Yavaş'ın belediye şirketlerine uğrattığı zarar iki Ankapark parası eder!

Redaktörhaber canlı yayınına konuk olan eski Ankara Bşb Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'a harcanan 801 milyon dolar açıklaması külliyen yalan ifadesini kullandı.

 

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Melih Gökçek, Mansur Yavaş göreve gelmeden önce 58 km Ankara'ya metro hattı döşeme sözü verdi. ama zerre kadar bir şey yapamadı dedi
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER