© Redaktör Haber 2022

Mehmet Yılmazer: Özel Halk Otobüslerine Kontak Kapattıran Adnan Beker'dir

AK Parti il başkan yardımcısı Mehmet Yılmazer Redaktör Haberde katıldığı canlı yayın programında Gündeme dair soruları cevapladı. Yılmazer Özel Halk Otobüslerinin Kontak kapatma eylemini İYİ Parti Grup Başkan Veklili Adnan Beker tarafından bizzat organize edildiğini iddia etti. 

AK Parti il başkan yardımcısı Mehmet Yılmazer Redaktör Haberde katıldığı canlı yayın programında Gündeme dair soruları cevapladı. Yılmazer Özel Halk Otobüslerinin Kontak kapatma eylemini İYİ Parti Grup Başkan Veklili Adnan Beker tarafından bizzat organize edildiğini iddia etti. 

İşte Mehmet Yılmazer'in o açıklamaları

İYİ Parti grup başkan vekili Adnan Beker dedi'ki "Özel Halk Otobüsü Temsilcilerine ben Mansur Yavaşı razı edemiyorum siz kontağı kapatmadan bu iş yürümez" dedi. Bunu çok açık iddia ediyorum tanığımda var, Bana söyleyende var. Adnan Beker otobüsçülere "kontak kapatın" dedi. Kontak kapatacağız diye siz sonrada Ak Parti ye gidin dediler. Ak Parti'ye geldiler. 

Telefonla beni aradılar İl Başkanımızla görüşmek istediler müsait oldular olamadılar ama görüşemediler. Ama benimle telefonla görüşmelerinde Başkanım hangi stratejiyle hareket edelim diyorlardı. Hangi strateji Ne! Esnafın isteği neyse esnafın lehine biz destek oluruz dedik. Biz zam yapılması noktasında uygun süreçte uygun miktarda makul derecede zama destek verebilriz dedik. Hatta bizim grup başkan vekilimizde İl Başkanımızda Tweet attı. Otobüsçülerin kontak kapattığı  o gece UKOME'yi  toplattı.  Kimseyi üzme dediler ve o UKOME'yi topladı Mansur Yavaş. Bakın burda çağrıyı bizi esnaf temsilcileri karşısında çaresiz kalacağımızı halkı düşüneceğimizi esnafı düşüneceğimizi bildikleri için o anlamda o UKOME'nin çağrısını bize yapmış oldular. Güya aslında onları ayazda bekletmek mümkündü. 2-3 gün otobüsçülerimiz  kontak kapatmaya devam etseydi ne kadar dayanacaklardı? Halkın feveranına sırf algı oluşturmak için halkmızı bir gün otobüssüz bıraktılar. Taşıma hizmetini resmen kötü olarak uygulanması yönünde mücadele verdiler. Ne için, algı için otobüs temsilcilerine soruyoruz zammı kim yaptı. İşte desteği kim verdi. İYİ Parti ve Mansur Yavaş halka soruyoruz zammı kim yaptı. O UKOME'de siz varsınız siz yaptınız. Bu küçük hesaplara bu küçük ayak oyunlarına  kasaba siyasetiyle  AK Partiyi teslim alamazsınız.  Kasaba siyetiyle Büyükşehiri yönetemezsiniz buradan sesleniyorum. Aksini idda eden varsa karşı karşıya gelirim. Ulaşım krizi kontrollü bir ulaşım kriziydi bir tiyatroydu ve o tiyatroyu oynadılar ve bundan siyasi menfaat elde etmiş oldular. Ama halkımız'da, esnaf'da, esnaf temsilcilerimizde bizim duruşumuzu biliyorlar. Biz bu duruşumuzu bozmadık ve esnafımızın zarar görmesini istemedik ve Kamuı Hizmeti veren belediye kar-zarar dengesini gözetemez. Orası bir kamu değil Büyükşehir Belediyesi. Madem Büyükşehir Belediyesi kendini sosyal belediyecilikte kendisini çok iddalı görüyor bunu yapacaktır... 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER