© Redaktör Haber 2022

Mehmet Aypek Kimdir? Mehmet Aypek Neden Öldürüldü? mehmet Aypek'i Kim Öldürdü? Mehmet Aypek'in Cenazesi Ne Zaman ve Nereden Defnediledilecek?

Mehmet Aypek Kimdir? Mehmet Aypek Neden Öldürüldü? mehmet Aypek'i Kim Öldürdü? Mehmet Aypek'in Cenazesi Ne Zaman ve Nereden Defnediledilecek?

Mehmet Aypek Kimdir? 

Mehmet Aypek, Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) eski başkan vekillerinden biridir. Kendisi aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi olarak da görev yapmıştır. Aypek ayrıca iş insanıdır ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibidir.

Koruması Tarafından Öldürüldü!

Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili mehmet Aypek, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde koruması tarafından silahla vurularak öldürüldü. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan iş merkezinde gelen Halil G, 73 yaşındaki Mehmet Aypek'i tabancayla ateş açarak yaraladı. Olay yerine yakın olan polisler Aypek'in koruması ve şoförü olan Halil G'yi olayda kullandığı silahla birlikte yakaladı.

Sağlık ekiplerince ağır yaralı yaralı olarak 100. Yıl Hastanesi'ne kaldırılan Aypek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. 

 

Mehmet Aybek'in Cenazesi Ne Zaman ve Nereden Defnediledilecek?

 

Oğlu Faruk Aypek babası Mehmet Aypek'in cenasinin ne zaman kaldırılacağını sosyal medyadan duyurarak şunları söyledi:

"Babam yaslandığım dağ Rabbime kavuştu cenazesi Perşembe günü Öğle namazına müteakiben Ağörençarsak köyünde defnedilecektir. Mekanın cennet olsun Babammm"

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER