© Redaktör Haber 2022

Mansur Yavaş'tan İlçe Başkanlarına Ötekileştirmeme ve İsraf Etmeme Çağrısı

Ankara Kent Konseyi tarafından Gençlik Parkı’nda iftar yemeği organize edildi. İftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunması ile başladı. Yemeğin ardından konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; başarılarının tek başına gerçekleşmediğinin altını çizerek, 5 yıllık çalışmalarının ardından seçim çalışmaları için sahaya indiklerinde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını belirterek; bunun en önemli sebebinin hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin ihtiyacını karşılamak olduğunu vurguladı.

Mansur Yavaş, konuşmasının devamında; oy vermeyenleri de saygıyla karşıladıklarını ifade ederek , kendilerini farklı kılan en önemli unsurun hiç kimseyi ötekileştirmemek olduğunu söyledi.

Başkan Yavaş; “Seçilen tüm ilçe Belediye başkanlarının ötekileştirmeden davranacağını ve israf etmeden gerçek ihtiyaçlara odaklanarak harcama yapacaklarına inanıyorum” diyerek Ankara Kent Konseyi Meclisi’nin görüşlerinden yararlanmak istediklerini belirtti.

“Ankara Yeniden Dirilenlerin Kentidir”

 Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş seçimde kendilerine oy veren herkese çok teşekkür ederek; Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışır bir hale getireceğiz dedi. Ankara’nın yeniden dirilenlerin kenti  olduğunun önemini vurguladı.

Program konuşmasının ardından Başkan Yavaş; Çankaya Beypazarı, Polatlı, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Yenimahalle, Etimesgut, Kalecik, Elmadağ ,Ayaş Belediye başkanlarına plaket takdim etti.

İftar Programı, seğmen Gösterisi ile son buldu...

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER