© Redaktör Haber 2022

“Mansur Yavaş’tan Gelin Uzattığımız Eli Tutun “Çağrısı”

Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş; Büyük Ankara Toptancı Hali’nde düzenlenen iftar yemeğinde esnafla bir araya geldi.

Esnaflarla sohbetinde Ankara halkını beş yıllık hizmetlerimizi rekor bir oy oranı ile onayladı diyerek, Ankara'ya tüm belediye başkanları ile birlikte gerektiği gibi hizmet etmek istediğini ifade etti.

Mansur Yavaş “ İnşallah bundan sonra diğer belediye başkanları ders alır ; beton dökmenin, kule kale dökmenin bir hizmet olmadığını anlarlar”dedi.

Başkan Yavaş diğer belediye  başkanlarına ellere tutuşalım ve Ankara’nın tamamına birlikte hizmet edelim” teklifinde bulunacağının altını çizdi.

 Netleşen sonuçlara göre yüzde 60’lık oy oranıyla yeniden Ankara Büyükşehir belediye başkanı seçilen Mansur Yavaş ; kendisine destek veren yurttaşlara teşekkür etti.

“Ankara’ya Birlikte Hizmet Edelim”

Mansur Yavaş :

Seçilen 8 belediye başkanı ve bir bağımsız belediye başkanına “sayımız çok olsada gelin uzattığımız eli tutun, sizin kazandığınız belediyelerde halk bize az oy vermiş olabilir ama sonuç itibari ile onların derdini birlikte çözelim hiç problem değil. El ele tutuşalım ve Ankara’nın tamamına birlikte hizmet edelim” teklifinde bulunacağını ifade etti. Bu teklifi reddedenlerin şu anda siyasetin çöplüğüne gittiğinin altını çizen Yavaş; “şimdi seçilen belediye başkanları İnşallah aynı hatayı yapmazlar , elimizden tutarlar 16 belediye başkanı ile birlikte Ankara’mıza gerektiği gibi birlikte hizmet etme şansı buluruz” diyerek çağrısını yineledi...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER