© Redaktör Haber 2022

Mansur Yavaş'tan Başkentin Merkezine Süper Proje

Ankara Koru Mahallesinde Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde yeni bir proje hayata geçiriliyor.

Ankara Koru Mahallesinde Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde yeni bir proje hayata geçiriliyor.

Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş Ankaralıların talepleri üzerine ,harekete geçerek kapsamlı bir proje üzerine çalışmalara start verdi.

Ankara’nın ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verecek olan kapsamlı proje üzerine çalışmalar hız kazanırken, vatandaşlar tarafindan projenin detayları ve hayata geçirilme zamanı merakla bekleniyor.

Bilindiği üzere Ankara Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinden biri ve nüfusu hızla artmaya devam ediyor. Son zamanlarda nüfusu çoğalmaya başlayan Koru Mahallesi de kalabalıklaştıkça ihtiyaçları artan mahallelerden. Bu bağlamda mahalle sakinleri bazı taleplerini Başkan Mansur Yavaş’a ileterek çözüm üretilmesini istedi. Mahallesinin talebine karşılıksız kalmayan Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde yeni projeler hayata geçiriliyor. Mahalle için otopark ve kent meydanı projesi için çalışmalar başladı.

Bu projenin hayata geçirilmesi ile birlikte Ankaralılar Caddesinde bulunan boş ve kullanılmayan arazi halkın kullanımına ve hizmetine sunulmuş olacak. Kapalı otoparktan süs havuzlarda, seyir terasından, amfi tiyatroya kadar çeşitli alanlarda hizmet verecek olan yeni proje için çalışmalar hızla sürüyor. Projenin Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER