© Redaktör Haber 2022

Kahramankazan’da Halk Yeniden Serhat Oğuz Diyor

31 Mart Yerel Yönetim seçimleri için geri sayım başladı. Hem siyasi arenalarda hem de kamuoyunda heyecan ve gerilim giderek artıyor. Partiler ve adaylar seçim çalışmalarını büyük bir gayret ve hızla sürdürüyor.

Redaktör Haber olarak Kahramankazan İlçesi’nde seçmenin nabzını tuttuk. İlçe halkına 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanı olarak mevut başkan ve aynı zamanda yeni dönem için Cumhur İttifakı’nın adayı Serhat Oğuz’ mu? Cumhuriyet Halk Partisi adayı Selim Çırpanoğlu mu? Diye sorduk.

Kahramankazan halkının ezici çoğunluğu yeniden mevcut başkan Serhat Oğuz’u destekleyeceklerini söylediler. Öyle ki Serhat Oğuz’un görevi sürecinde hizmetleri ile İlçeye değer kattığını söylüyorlar.

KazanBelbetNet, KazanBelBeton, KazanBelMaden fabrikalarının, 1500 kapasiteli hayvan barınağının, 150 yataklı Devlet Hastanesinin mevcut başkan Serhat Oğuz’un başkanlığı döneminde ilçe halkının hizmetine sunulmuş olmasından, öğrencilere sağlanan burs imkanlarından, Serhat başkanın halkın sıkıntılarını dinleyip çözüm üreten bir başkan olmasından dolayı yeniden Serhat Oğuz’u seçeceklerini söylüyorlar.

Serhat Oğuz’u ilçenin evladı olarak niteleyen bölge halkının çoğunluğu Serhat başkan ile devam diyor.

Kahraman Kazan’da tanınmış bir aileden gelen, ilk kadın Milletvekili Satı Kadın ve Kazan’ın eski belediye başkanı Remzi Çırpanoğlu’nun torunu olan CHP’nin adayı Selim Çırpanoğlu’na oy vereceğini söyleyenler ise yenilik istediklerini dile getirdiler.

Aynı zamanda ideolojik siyasi görüşlerinden dolayı Selim Çırpanoğlu’na oy verecek seçmenler de var.

Halkın kararı 31 Mart’ta sandıklar açıldığında belli olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER