© Redaktör Haber 2022

ISAK HİEN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLDU MU? ISAK HİEN KİMDİR?

Siyah-beyazlılar aradığı oyuncuyu İsveç'te buldu..Kadrosuna Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın ardından bir stoper takviyesi daha yapmayı planlayan Beşiktaş, İsveçli stoper Isak Hien transferinde mutlu sona ulaştı.

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı oyuncuyu buldu. Siyah-beyazlılar, Djugardens'de forma giyen 23 yaşındaki İsveçli stoper Isak Hien'in transferi için oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladı. Fotomaç'ın haberine göre Bu transfer için İsveç ekibine 3.1 milyon euro'yu 4 taksit halinde ödeyecek olan Beşiktaş'ın, oyuncu ile yıllık 900 bin euro'dan 4 senelik anlaşmaya vardığı belirtildi. Siyahbeyazlıların, 23 yaşındaki oyuncuyu yarın İstanbul'a getireceği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Djurgardens ile 27 maça çıkan 23 yaşındaki Isak Hien, bu maçlarda 3 gol kaydetmeyi başardı. Burkina Faso asıllı genç stoper daha önce İsveç'te Vasalund'da oynamıştı.

 

ISAK HİEN KİMDİR?

Isak Malcolm Kwaku Hien, Djurgårdens IF takımında defans oyuncusu olarak oynayan İsveçli bir futbolcudur. 21 yaşına kadar ağırlıklı olarak forvet olarak çalıştı, ancak stoper pozisyonuna geçmeye ikna oldu ve bu yeni pozisyonda gelişti. Gana asıllıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER