© Redaktör Haber 2022

İkiz Kulelerde Yol Çilesi!

2021 Mayıs ayında oturuma başlanılan, Ankara / Yenimahalle / Çakırlar da bulunan 139 haneli İkiz Kule konutlarında yol çilesi bitmek bilmiyor.

2021 Mayıs ayında oturuma başlanılan, Ankara / Yenimahalle / Çakırlar da bulunan 139 haneli İkiz Kule konutlarında yol çilesi bitmek bilmiyor.

NEREYE BAŞVURDULARSA SONUÇ ALAMADILAR

Yaklaşık iki yıl önce oturuma başlanılan lüx sitede, site sakinlerinin gerek Ankara Büyükşehir Belediyesine, gerek Yenimahalle Belediyesine ve hatta Yuvaköy Muhtarlığı ve Cimer üzerinden sorumlu kurumlara yaptığı tüm talep ve başvurular bugüne kadar sonuçsuz kaldı. Her müracatın ardından, yekililer tarafından çalışma takvimi doğrultusunda en kısa zamanda sorunlarının giderileceği söylenen site halkı; 2 yıldır verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmemesinden şikayetçi. Site sakinleri; sadece 400 m uzunluğundaki yolun yapılmayışının yetmezmiş gibi bir de yeni başlayan inşaatların, alternatifi olmayan yollarının inşaat harfiyatı ile daraltılmasından ve tüm yolun çamurla kaplanmasından ayrıca şikayetçi oldular. Yaklaşık 2 aydır resmi kurumlara başvurmalarına ve insaat firmasına durumu aktarmalarına rağmen, harfiyat kaldırılmadı ve tüm yol çamur ile kaplandı. Site sakinleri etraflarında bulunan ve geçtiğimiz aylarda oturuma başlanan sitelerinin hemen asfalt yollarının yapıldığını ama 2 yıldır kendi sitelerinin sadece 400 m uzunluğundaki yollarının bozuk olduğunu görünce bu çifte standartın sebebini sorgular oldular. Site sakinleri suan yaklaşan kış aylarında işe ve okula nasıl gideceklerini merak ediyorlar.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER