© Redaktör Haber 2022

İddiaların ardı arkası kesilmiyor Metin Özkan kaç dolar çaldı? Metin Özkan kimdir?

Gazeteci Metin Özkan'ın aynı masada yemek yediği bir kadının çantasından dolarlarını çaldığı iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla herkesin merak ettiği soru o çantadan kaç dolar çalındığı oldu. Bu arada Metin Özkan kimdir? sorusuda internette en çok aranılanlar listesinde oldu.

Gazeteci Metin Özkan'ın aynı masada yemek yediği bir kadının çantasından dolarlarını çaldığı iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla herkesin merak ettiği soru o çantadan kaç dolar çalındığı oldu. Bu arada Metin Özkan kimdir? sorusuda internette en çok aranılanlar listesinde oldu. Metin Özkan kimdir? sorusunun cevabıda haberimizde yer almaktadır.

Gazeteci Metin Özkan görüntülerin montajdan ibaret olduğunu açıklarken sosyal medyada ardı arkasını kesilmeyen iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan bir tanesi Özkan'ın daha öncede Ankara da bir avmde bulunan bir mücevherciden yüzük çaldığı suçlamasıyla ifade verdiği ileri sürüldü.

Özkan'ın aynı masada yemek yediği kadının çantasından ise 700 dolarını aldığı iddia edildi.

METİN ÖZKAN KİMDİR?

Metin Özkan 1964'te Yozgat'ta doğdu.

Meslek hayatında bir.ok medya kuruluşunun Ankara temsilciliği ve yöneticiliği görevlerini yaptı.

Sürekli Basın Kartı sahibidir olan Metin Özkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı" görevini devam ettirmektedir.

Metin Özkan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur..

Şuanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı" görevindedir

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER